Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης: Πρόσκληση εθελοντών καθηγητών για το κοινωνικό φροντιστήριο του δήμου

Ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης, Δνση Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού , Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης με την υπ΄ αριθμ. 208/2019 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του, μετά την επιτυχημένη πορεία των τελευταίων χρόνων θα λειτουργήσει και την νέα σχολική χρονιά 2019-2020 το Κοινωνικό Φροντιστήριο για τους μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου μας (εκτός της Γ΄Λυκείου)..

Σκοπός μας είναι να στηρίξουμε τις οικονομικά αδύναμες οικογένειες και να παρέχουμε ίσες ευκαιρίες σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που κατοικούν στον Δήμο μας με στόχο την βελτίωση των επιδόσεών τους και την προετοιμασία τους για τις εξετάσεις. Τα μαθήματα παρέχονται δωρεάν και είναι προσαρμοσμένα στο εκπαιδευτικό σύστημα του Υπουργείου Παιδείας.

Το διδακτικό έργο αναλαμβάνουν εθελοντές, πτυχιούχοι ή τελειόφοιτοι εκπαιδευτικών τμημάτων των Πανεπιστημίων διαφόρων ειδικοτήτων οι οποίοι προσφέρουν μέρος από τον πολύτιμο προσωπικό τους χρόνο. Στο τέλος κάθε σχολικού έτους χορηγείται στους εθελοντές βεβαίωση διδακτικής προϋπηρεσίας.

Τα μαθήματα θα γίνονται στο 3ο Λύκειο Αργυρούπολης, απογευματινές ώρες.

Ενόψει του σχεδιασμού του προγράμματος του Κοινωνικού Φροντιστηρίου για την Σχολική Χρονιά 2019-2020 καλούμε εθελοντές καθηγητές για διδασκαλία μαθημάτων Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης για να πλαισιώσουν την ανωτέρω δράση.

Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν την διαθεσιμότητά τους στα παρακάτω τηλέφωνα:

2132018700-εσωτ. 410 και 2132018781-782