Προσοχή στα φανάρια και σε όσους πωλούν… υαλοκαθαριστήρες

Σε ομάδες 4 και 5 αντρών και προφασιζόμενοι ότι πουλάνε υαλοκαθαριστήρες (το κάνουν και αυτό) κλέβουν ανυποψίαστους οδηγούς.

Η έλλειψη αστυνόμευσης σε πολλές περιοχές δημιουργεί προβλήματα ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που πέφτουν θύματα κλοπής και απάτης, ακόμα και στα φανάρια. Τρανταχτό παράδειγμα αυτό που συμβαίνει στην λεωφόρο Κηφισού και σε συγκεκριμένα σημεία των παράδρομων όπου τα οχήματα εξέρχονται για να κινηθούν σε διάφορες περιοχές.

Όπως μπορείτε να δείτε και από το σχετικό φωτογραφικό υλικό του Newsauto, ομάδες πολλών ατόμων την «πέφτουν» σε διερχόμενους οδηγούς που περιμένουν στα φανάρια.

Με το έτσι θέλω και προφασιζόμενοι ότι υπάρχει πρόβλημα τραβούν τους υαλοκαθαριστήρες και απαιτούν να τους αλλάξουν. Προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα αρκετοί οδηγοί υποκύπτουν.

Πώς την πατάνε οι οδηγοί…

Ωστόσο υπάρχουν και περιπτώσεις που οι ομάδες αυτές των ανδρών προσπαθούν να παραπλανήσουν τους οδηγούς φωνάζοντάς τους ότι υπάρχει κάτι σπασμένο ή στραβωμένο στο εμπρός καπό. Ο οδηγός κατεβαίνει για να ελέγξει, πιάνει συζήτηση και χωρίς να το καταλάβει κάποιος άλλος ανοίγει την πίσω πόρτα και κάνει φύλλο και φτερό ότι υπάρχει.

Το πρόβλημα είναι έντονο ιδίως σε περιπτώσεις με γυναίκες οδηγούς που αδυνατούν να αντιδράσουν έχοντας απέναντί τους τέτοιες ομάδες αντρών.

πηγή: newsauto.gr