Πρωτοχρονιά εκτός φυλακής θα κάνει ο Κουφοντίνας!- Μπακογιάννης : Τα θύματά του δεν θα κάνουν Πρωτοχρονιά με τις οικογένειές τους

Βγαίνει σήμερα με την έκτη κατά σειρά άδειά του από τη φυλακή ο Δημήτρης Κουφοντίνας.

Ο «Λουκάς» της 17Ν ζήτησε και πήρε άδεια από τις αγροτικές φυλακές του Βόλου, όπου κρατείται, και έτσι θα βρίσκεται εκτός φυλακών από σήμερα και για 6 ημέρες (4 ημέρες άδεια συν δύο ημέρες για τα οδοιπορικά του), και συνεπώς θα αλλάξει χρονιά στο σπίτι του με την οικογένειά του.

Η φυλακή είπε για μία ακόμη φορά το «ναι» στον πολυισοβίτη, αφού έχει τηρήσει τους όρους των προηγούμενων αδειών. Σύμφωνα με τον νόμο, κάθε δύο μήνες, οι κρατούμενοι δικαιούνται να ζητήσουν νέα άδεια, εφόσον έχουν τηρήσει πιστά τα όσα έχει ορίσει το συμβούλιο της φυλακής για την χορήγηση της άδειας τους.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες εβδομάδες, το συμβούλιο Εφετών Πειραιά είπε «όχι» στον Σάββα Ξηρό, ο οποίος υπέβαλλε αίτημα αποφυλάκισης για λόγους υγείας.Μπακογιάννης για Κουφοντίνα: Τα θύματά του δεν θα κάνουν Πρωτοχρονιά με τις οικογένειές τους

«ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ…» 

Μια πικρή διαπίστωση έκανε ο Κώστας Μπακογιάννης για την νέα χορήγηση άδειας στον εκτελεστή της 17Ν, Δημήτρη Κουφοντίνα.
Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής και γιος του δολοφονημένου από την τρομοκρατική οργάνωση, Παύλου Μπακογιάννη, με ανάρτησή του στο facebook έγραψε:

«Τα θύματα του Κουφοντίνα δεν θα κάνουν πρωτοχρονιά με τις οικογένειές τους. Αυτός όμως πήρε εξαήμερη άδεια και θα περάσει μια χαρά…».

Ανάρτησε δε και μια φωτογραφία με τα θύματα της 17Ν, ανάμεσά τους και ο πατέρας του.

Πηγή: iefimerida.gr