Πυρετός εργασιών στο Μελίνα Μερκούρη

Στο πλαίσιο των εργασιών ανάπλασης που εκτελεί ο Δήμος Γλυφάδας, βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και μήνες η ριζική ανακαίνιση του γνωστού κι αγαπημένου σε όλους τους Γλυφαδιώτες, Δημοτικού Κινηματοθεάτρου Γλυφάδας «Μελίνα Μερκούρη», το οποίο βρίσκεται στη διεύθυνση: Ανατολικής Ρωμυλίας 123, στην Άνω Γλυφάδα.

Το iglyfada επισκέφτηκε το ιστορικό κινηματοθέατρο «Μελίνα Μερκούρη» και σας μεταφέρει τις εικόνες και τις πληροφορίες σχετικά με την πορεία των πυρετωδών εργασιών ανακατασκευής που πραγματοποιούν εκεί συνεργεία του Δήμου Γλυφάδας.

Οι εργασίες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και αν κάποιος επισκεφτεί το χώρο, θα αντικρίσει παντού σκαλωσιές και το μεγαλύτερο μέρος του χώρου να έχει ξηλωθεί. Συγκεκριμένα, εντός του «Μελίνα Μερκούρη» κατασκευάζεται πατάρι, τοποθετούνται ψευδοροφές και ξηλώνονται και οι τοίχοι, στους οποίους τοίχους θα μπουν καινούργια πάνελ και επενδύσεις.

Επίσης στο καινούργιο και πλήρως ανακαινισμένο «Μελίνα Μερκούρη» θα υπάρχουν νέες ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις και σύγχρονα μηχανήματα, για την καλύτερη ποιότητα των προβολών και των παραστάσεων που θα πραγματοποιούνται εκεί.

Παράλληλα θα ανακαινιστούν πλήρως όλοι οι βοηθητικοί χώροι, καθώς και οι χώροι υγιεινής, ενώ το αποτέλεσμα θα δημιουργήσει μια καλύτερη όψη και θα δώσει μια πολύ πιο όμορφη εικόνα στο πολιτιστικό αυτό κέντρο, σήμα κατατεθέν της Γλυφάδας.

Το αναβαθμισμένο και βελτιωμένο «Μελίνα Μερκούρη» θα είναι, άλλωστε, φιλικό και εξυπηρετικό προς τα ΑΜΕΑ, καθώς δημιουργούνται, μεταξύ άλλων και ολοκαινούργια WC αποκλειστικά για ΑΜΕΑ.

Πηγή : iglyfada.gr