Πυροβολισμοί σε ναυτιλιακή στη Γλυφάδα -Ενας νεκρός και δύο τραυματίες, ταμπουρωμένος ο δράστης, μπαίνουν τα ΕΚΑΜ

Για ένα έκτακτο περιστατικό στη Γλυφάδα κλήθηκε η ΕΛ.ΑΣ., καθώς υπήρξαν πυροβολισμοί σε ναυτιλιακή εταιρεία. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην εν λόγω ναυτιλιακή στην οδό Φλέμινγκ και Αρτεμισίου ένα άτομο μπήκε στα γραφεία με κατά πληροφορίες δύο όπλα και πυροβόλησε.

Οι ίδιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως από τους πυροβολισμούς ένας άνθρωπος έχει χάσει τη ζωή του, ενώ υπάρχουν και δύο τραυματίες, με την κατάσταση του ενός να κρίνεται πολύ σοβαρή. Η ΕΛΑΣ δεν έχει ακόμη εικόνα από το εσωτερικό και οι πληροφορίες προέρχονται από τις επικοινωνίες που είχαν με εργαζομένους που έχουν εγκλωβιστεί στο εσωτερικό του κτιρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είναι 70χρονος πρώην εργαζόμενος της εταιρείας με καταγωγή από την Αίγυπτο.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το εν λόγω άτομο παραμένει ταμπουρωμένο -άγνωστο αν κρατά ομήρους- και γι’ αυτό αναμένεται επέμβαση της ΕΚΑΜ (Ειδική Κατασταλτική Αντιτρομοκρατική Μονάδα). Μάλιστα, σύμφωνα με ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ., λόγω της εν εξελίξει αστυνομικής επιχείρησης διεκόπη η κυκλοφορία στην περιοχή της Γλυφάδας στους παρακάτω δρόμους:

Λεωφόρος Ποσειδώνος και πλατεία Φλέμινγκ
Λεωφόρος Καραμανλή και Καλυψούς
Αρτεμισίου και Ροντήρη

Τι λέει μάρτυρας που άκουσε τους πυροβολισμούς

«Άκουσα ξαφνικά έναν πυροβολισμό και βγήκα έξω. Νόμιζα θα σκοτωθούμε όλοι. Γίνεται χαμός εδώ. Έχει φτάσει αστυνομία και ΕΚΑΒ. Αυτός που εισέβαλε πρέπει να κρατά τους εργαζόμενους μέσα. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς έχει γίνει. Δεν μας λένε πολλά», είπε με τρεμάμενη φωνή αυτήκοος μάρτυρας στο iefimerida.gr που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τη ναυτιλιακή εταιρεία όπου έπεσαν οι πυροβολισμοί.

πηγή:https://www.iefimerida.gr