Σάλος με επικίνδυνη πρόκληση: Oδηγούν και περπατούν με κλειστά τα μάτια λόγω της ταινίας Bird box

Ολα τα ρεκόρ έχει σπάσει η ταινία Birdbox με την Σάντρα Μπούλοκ στο Netflix, καθώς η ταινία έχει προβληθεί σε 45 εκατομμύρια λογαριασμούς.

Ωστόσο, όσο πιο viral γίνεται η ταινία, τόσο μία «επικίνδυνη» πρόκληση κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Στην ταινία η Σάντρα Μπούλοκ είναι μια μητέρα που μαζί με τα δύο παιδιά της, το Αγόρι και το Κορίτσι κυκλοφορούν με δεμένα μάτια σε δάση και ποτάμια της Αμερικής, προσπαθώντας να γλιτώσουν από περίεργο πλάσμα, που αν το δεις αυτοκτονείς.

Η πλοκή λοιπόν έχει ως αποτέλεσμα να βλέπουμε σε πολλές σκηνές την Σάντρα Μπούλοκ με τα μάτια δεμένα να προσπαθεί να μείνει ζωντανή χωρίς να βγάλει ούτε για μισό δευτερόλεπτο το πανί από τα μάτια της.

Η δοκιμασία αυτή, λοιπόν, φαίνεται να έχει προκαλέσει φρενίτιδα στους φαν της ταινίας Bird box, οι οποίοι θέλουν να κάνουν ότι και η Μπούλοκ αλλά στην πραγματικότητα.

Το τρέιλερ:

Κι ενώ στην αρχή όλοι νομίζαμε πως ήταν ένας απλός ενθουσιασμός, καθώς οι φαν της σειράς απλά έδεναν τα μάτια τους και προσπαθούσαν να περπατήσουν μέσα στο σπίτι τους, το Bird Box Challenge όπως έχει ονομαστεί έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, βάζοντας μάλιστα σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

 


Νέοι οδηγούν με κλειστά τα μάτια σε δρόμους γεμάτο αυτοκίνητα, γονείς κλείνουν τα μάτια στα παιδιά τους που μόλις έμαθαν να περπατούν και άλλοι απλά δένουν τα μάτια τους και περπατούν στο δρόμο με αποτέλεσμα να χτυπούν άσχημα.

 

Μάλιστα ένα βίντεο δείχνει καρέ καρέ τον οδηγό λίγο πριν τρακάρει επειδή απλά αποφάσισε να δοκιμάσει αυτή την βλακώδη δοκιμασία.

 

Το Bird box challenge έχει πάρει τόσο μεγάλες διαστάσεις στην Αμερική που μέχρι και η Σάντρα Μπούλοκ σε συνέντευξή της παρακάλεσε όσους βλέπουν την ταινία να μην κάνουν αυτή την επικίνδυνη πρόκληση εκτός και εντός σπιτιού.

 


πηγή: newsone.gr