Σε ανακοινώσεις προχωρά ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος

Την πρώτη του εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη Τύπου παραχωρεί στον τοπικό Τύπο ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 13 Νοεμβρίου στην αίθουσα «Ιωνία» θα απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ενώ αναμένεται να προβεί και σε προεκλογικές ανακοινώσεις.

Σύμφωνα με τη διατύπωση της πρόσκλησης, «στόχος της συνέντευξης είναι να γίνει σύντομη παρουσίαση του έργου της δημοτικής αρχής κατά την τρέχουσα δημοτική περίοδο καθώς και η ανακοίνωση θεμάτων που αφορούν στις προθέσεις του συνδυασμού Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη – Πόλη για να Ζεις σχετικά με τις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου 2019».

Κατά τις προηγούμενες εκλογές, οι ανάλογες ανακοινώσεις του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου (με μια μεγάλη εκδήλωση στο ξενοδοχείο Divani) συνοδεύονταν από μια «επίδειξη δύναμης» του συνδυασμού, που αποκάλυψε τα πρώτα του πρόσωπα υποψηφίων. Θα φανεί αν ο Δήμαρχος και αυτή τη φορά επιλέξει να δημοσιοποιήσει ένα πρώτο κύμα στελεχών του ψηφοδελτίου του.

Ένα ενδιαφέρον πάντως σημείο για τον πολιτικό πολιτισμό των εκλογών που έρχονται, είναι ότι ο Κωνσταντέλλος δείχνει να σέβεται το διαχωρισμό της παράταξης από τον Δήμο, παρόλο που ο ίδιος εκπροσωπεί και τα δύο. Η πρόσκληση στη συνέντευξη Τύπου εστάλη από την ηλεκτρονική διεύθυνση της παράταξης και φέρει το λογότυπό της, ενώ ως χώρος της εκδήλωσης απορρίφθηκε η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Συντάκτης: Γιώργος Λαουτάρης

πηγή: 3vita.gr