Σε απελπισία οι εργαζόμενοι των ΕΛΤΑ για τους λογαριασμούς της ΔΕΗ: «Δεν φταίμε εμείς» – Πως θα απαλλαγείτε από την χρέωση

Χάος έχει προκληθεί με τους λογαριασμούς ρεύματος της ΔΕΗ, καθώς η εταιρία καλεί τους καταναλωτές να πληρώσουν ξανά τους λογαριασμούς που έχουν ήδη πληρώσει στα ΕΛΤΑ.

Και ενώ η ΔΕΗ, απαντά ότι δεν τους ενδιαφέρει τι κάνουν τα ΕΛΤΑ, αρκεί να καταβληθούν τα χρωστούμενα, οι εργαζόμενοι των ΕΛΤΑ, βρίσκονται σε απελπισία, καθώς όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι δεν φέρουν καμία ευθύνη για το μπάχαλο που έχει προκληθεί, καθώς προσπαθούν και με το παραπάνω να εξυπηρετήσουν τους πολίτες.

Μάλιστα, όπως καταγγέλλουν, όλο και περισσότεροι είναι οι πελάτες που καταφθάνουν στα καταστήματα, με τον προηγούμενο λογαριασμό που είχαν πληρώσει και τελικά δεν αφαιρέθηκε από την ΔΕΗ.

Ο πρόεδρος της ΙΝΚΑ, ανέφερε χθες ότι η υπόθεση έχει παρελθόν, καθώς εδώ και σχεδόν έναν χρόνο, από το καλοκαίρι του 2018, δεν υπάρχει ουδεμία συνεννόηση μεταξύ ΕΛΤΑ και ΔΕΗ.

Όσον αφορά το πρόβλημα, οι πολίτες πρέπει να στείλουν φαξ ή να απευθύνονται στα ΕΛΤΑ προκειμένου να τους σταλεί η προηγούμενη απόδειξη στο φαξ που υπάρχει σε όλα τα υποκαταστήματα για να αφαιρεί η ΔΕΗ τα πληρωμένα ποσά.

πηγή: dikaiologitika.gr