Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης από το Δήμο Γλυφάδας

Ο Δήμος Γλυφάδας ενημερώνει πως συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τους κατοίκους των πληγεισών περιοχών από τις φονικές πυρκαγιές των τελευταίων ωρών σήμερα και αύριο, από τις 7 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του Δήμου Γλυφάδας αναφέρει τα εξής: «Η τραγωδία που ζούμε είναι ανείπωτη. Οι καταστροφικές πυρκαγιές αφήνουν πίσω τους δεκάδες θύματα, φοβερές καταστροφές και ζημιές, ενώ καθιστούν άστεγους πολλούς συνανθρώπους μας.

Η αλληλεγγύη και η συμπαράσταση όλων μας είναι απολύτως αναγκαία.

http://www.glyfada.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=RESOURCE&cresrc=13083&cnode=233

Συγκεντρώνουμε σήμερα, Τρίτη, 24 Ιουλίου και αύριο, Τετάρτη, 25 Ιουλίου, από τις 7 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ, στο Δημαρχείο Γλυφάδας (Άλσους 15, ισόγειο), είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες συμπολίτες μας στην ανατολική Αττική και στο Δήμο Μεγαρέων.

Μπορείτε να φέρνετε στερεές τροφές, φάρμακα (Fucidin και Betadine), μάσκες και γάντια μιας χρήσης, υγρά μαντήλια και εμφιαλωμένα νερά.

Οι υπηρεσίες του Δήμου Γλυφάδας θα μεταφέρουν άμεσα όλα τα είδη που θα συγκεντρωθούν στις πληγείσες περιοχές, σε συνεργασία και συντονισμό με τις αρμόδιες αρχές».