Πολύ σκληρή συμμορία Λήστευαν μαθητές σε Ελληνικό και Γλυφάδα

Τελικά σε σχεδόν όλη την Αττική έδρασαν οι 3 ανήλικοι (15, 16 και 17 ετών) αφού εξιχνιάσθηκαν υποθέσεις όπου η συμμορία Λήστευε μαθητές σε Ελληνικό και Γλυφάδα.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχεισε να ξετυλίγεται με την σύλληψη των τριών ανηλίκων και την ταυτοποίηση ενός ακόμα 17χρομου συνεργού τους στις 6 Φεβρουαρίου από άνδρες της ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής.

Εκείνη την ημέρα συνελήφθησαν οι δράστες γιατί είχαν συγκροτήσει το τελευταίο εξάμηνο συμμορία, με αποκλειστικό σκοπό την διάπραξη ληστειών σε βάρος ανηλίκων στην περιοχή της Νέα Ιωνίας.

Οι δράστες έμεναν σε Αιγάλεω και Νίκαια.

Τελικά όμως αποδείχθηκε ότι δεν δρούσαν μόνο στην Νέα Ιωνία αλλά και σε Γλυφάδα και Ελληνικό όπου εξιχνιάσθηκαν ακόμα 4 περιπτώσεις, τριών ληστειών και μίας κλοπής εισ βάρος Ανηλίκων.

Να σημειωθεί ότι επρόκειτο για μια πολύ σκληρή ομάδα η οποία δεν αφαιρούσε μόνο κινητά και τιμαλφή αλλά πολλές φορές έπαιρναν και τα ρούχα των παιδιών.

Ιδιαίτερη σε σκληρότητα ήταν η ληστεία εις βάρος ενός 14χρονου όπου κατά την διάρκεια της ληστείας τον χ΄τύπησαν στο πρόσωπο με σιδερογροθιά σπάζοντας το σαγώνι του παιδιού.

Οι έρευνες για την ταυτοποίηση και άλλων περιπτώσεων συνεχίζονται και από τις λοιπές υπηρεσίες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Πηγή : astynomia.gr