Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη ο άνδρας που προσήχθη ως επιδειξίας

Συνελήφθη ο άνδρας, που προσήχθη νωρίτερα στο Α.Τ Νέας Σμύρνης, ως ύποπτος για σεξουαλική επίθεση σε βάρος νεαρής γυναίκας.


Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία, βάσει της οποίας θα παραπεμφθεί στον εισαγγελέα.

Η νεαρή κοπέλα, μετά το περιστατικό ανάρτησε σχετικό βίντεο από κάμερα ασφαλείας της πολυκατοικίας της στο Facebook.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μία γειτόνισσα της κοπέλας στη Νέα Σμύρνη αναγνώρισε τον δράστη από κάποιο στέκι, που σύχναζε και στη συνέχεια τον υπέδειξε στην αστυνομία.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για Έλληνα ενώ οι αρχές εξετάζουν αν έχει κάνει ανάλογες πράξεις σε βάρος και άλλων γυναικών και στο παρελθόν.

Υπενθυμίζεται ότι η κοπέλα σε ανάρτησή φωτογραφίας του στο facebook ανέφερε πως «Χθες το βράδυ ο συγκεκριμένος τύπος με ακολούθησε για 300 μέτρα, από το τραμ Αιγαίου στη Νέα Σμύρνη μέχρι το σπίτι μου. Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει βγάλει το μόριο του καθώς έρχεται προς εμένα.

»Τρέμω στην ιδέα του τι θα είχε γίνει αν δεν είχα ήδη τα κλειδιά στο χέρι μου και δεν είχα κλείσει καλά την πόρτα.

»Αν τον αναγνωρίσει κάποιος παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου. Έχει γίνει ήδη καταγγελία στο Α.Τ. Νέας Σμύρνης».

Η κοπέλα επιβεβαίωσε το γεγονός μιλώντας στο Πρώτο Θέμα. «Είμαι καθ’ οδόν για το Τμήμα. Μου είπαν ότι τον έπιασαν και να πάω να τον αναγνωρίσω» ανέφερε.

Πρόσθεσε δε, ότι «μετά τη δημοσιοποίηση η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη. Μού έστελναν μηνύματα και μου έλεγαν ότι ο τύπος έχει ξαναχτυπήσει και στην περιοχή του Αιγάλεω.

»Δεν τον είχα ξαναδεί ποτέ, αλλά έμαθα ότι είναι από τη Νέα Σμύρνη. Δεν μου μίλησε καθόλου. Δεν μου απηύθυνε τον λόγο. Με ακολούθησε 300 μέτρα από τη στάση του τραμ Αιγαίου μέχρι το σπίτι μου, που είναι κοντά στην Εφέσου.

»Μπήκα γρήγορα μέσα όμως φάνηκε να επιμένει. Πήγε να πιέσει την πόρτα να δει αν άνοιγε και όταν είδε ότι δεν μπορούσε, έφυγε. Και τώρα πάω στην Αστυνομία γιατί μου είπαν «τον έχουμε πιάσει. Ελάτε να τον δείτε]. Είναι σίγουροι ότι είναι αυτός», δήλωσε η νεαρή κοπέλα.