Σκληρή απάντηση της Άννυ Καυκά στον Μάκη Φιλόπουλο

Σκληρή απάντηση έδωσε η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Γλυφάδας, Άννυ Καυκά στον υποψήφιο δήμαρχο με τη δημοτική παράταξη «Δυνατή Γλυφάδα», Μάκη Φιλόπουλο, ο οποίος πήρε τα σκήπτρα από τον Κώστα Κόκκορη, αναφορικά με το σχόλιο του τελευταίου για το τροχαίο ατύχημα που είχε η κα Καυκά το βράδυ της Δευτέρας.

Ο Μάκης Φιλόπουλος με την ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όχι μόνο δε σεβάστηκε ότι η Αντιδήμαρχος Γλυφάδας τραυματίστηκε στο τροχαίο και νοσηλεύεται ακόμα στο νοσοκομείο, αλλά προχώρησε και σε ανεπίτρεπτα «fake news», καθώς αναφέρθηκε με υπαινιγμούς στο ότι η κα Καυκά οδηγούσε υπηρεσιακό αυτοκίνητο του Δήμου παρατύπως, παρόλο που ως Αντιδήμαρχος Καθαριότητας έχει ειδική άδεια από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση να οδηγεί το υπηρεσιακό όχημα όλο το 24ωρο.

Παράλληλα, φάνηκε η έλλειψη ενημέρωσης σε θέματα του Δήμου, αφού ο κ. Φιλόπουλος αναρωτήθηκε τι έκανε με δημοτικό όχημα η κα Καυκά το βράδυ, ενώ, όπως είναι γνωστό, τα απορριμματοφόρα και η υπηρεσία Καθαριότητας γενικά λειτουργεί κατά κόρον και τις βραδινές ώρες.

Παρακάτω ακολουθεί το σχόλιο του Μάκη Φιλόπουλου και η απάντηση της Αντιδημάρχου Γλυφάδας, Άννυ Καυκά.

πηγή: iglyfada.gr