«Οι ανώμαλοι είναι σε κάθε γειτονιά, σε κάθε πόρτα» – SOS από τον Σφακιανάκη

Ο πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας, Μανώλης Σφακιανάκης, προέτρεψε όλους τους γονείς να είναι σε εγρήγορση και σχολίασε πως οι παιδόφιλοι «δεν έχουν ταυτότητα».


Ο κ. Σφακιανάκης προέτρεψε κάθε γονιό «να είναι σε εγρήγορση». «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει θέμα στη χώρα μας να αρπάζουν παιδιά. Τα δύο περιστατικά κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου αλλά η χώρα μας φημίζεται για αρπαγές παιδιών και παιδική πορνογραφία» σχολίασε.

Ανέφερε πως έχουν εξιχνιαστεί οι περισσότερες περιπτώσεις αλλά «ο κάθε γονιός πρέπει πάντοτε να είναι σε εγρήγορση γιατί όταν έχεις μικρά παιδιά θα πρέπει να είσαι ψαγμένος και πάντα σε επιφυλακή μη τυχόν συμβεί κάτι από κάποιον ανώμαλο. Θέλω να πω πως οι ανώμαλοι είναι σε κάθε γειτονιά, σε κάθε πόρτα και ο παιδόφιλος δεν έχει ταυτότητα».

«Δεν αφήνουμε τα παιδιά μας. Με απλά λόγια, οι γονείς αφήνουν τα παιδιά τους βράδια, 9, 10, 11, 12 ετών να φεύγουν σε άλλα σπίτια. Έχουν ελέγξει καθόλου την οικογενειακή κατάσταση στα σπίτια που αφήνουν τα παιδιά τους να πηγαίνουν; Έχουν τύχει πολλά περιστατικά με παιδιά να πηγαίνουν βράδια σε σπίτια και να ασελγούν στα παιδιά» είπε ο κ. Σφακιανάκης.

«Ανησυχητικά» χαρακτήρισε όσα διαβάζει για την εξαφάνιση της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη. «Είναι αρκετά σοβαρή υπόθεση, πιστεύω ότι τα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. θα λύσουν τον γρίφο», συμπλήρωσε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ