Σοβαρό τροχαίο στην παραλιακή για το γιο του Νικόλα Πατέρα και τον εγγονό του Μιλτιάδη Έβερτ

Δύο 19χρονοι τραυματίστηκαν σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα στην παραλιακή. Ο ένας εκ των τραυματιών είναι ο γιος του εφοπλιστή, Νίκου Πατέρα, ενώ ο δεύτερος, είναι ο εγγονός του Μιλτιάδη Έβερτ και είναι πιο ελαφρά τραυματισμένος.

Ο γιος του Νίκου Πατέρα νοσηλεύεται διασωληνωμένος στον Ευαγγελισμό.

Το συμβάν έλαβε χώρα τα ξημερώματα σήμερα στην παραλιακή, στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος του Ποσειδωνίου, στο Ελληνικό. Όπως είπαν αυτόπτες μάρτυρες, το «Mini Cooper» στο οποίο επέβαιναν κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα, ο οδηγός του έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να χτυπήσει στις μπάρες και να αναποδογυρίσει.

Ο 19χρονος οδηγός, Διαμαντής Πατέρας, φέρεται να είναι σε πιο σοβαρή κατάσταση. Μαζί του στο όχημα επέβαινε ένας ακόμα συνομήλικός του, ο εγγονός του Μιλτιάδη Έβερτ και γιος της κόρης του Αλεξίας, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρύτερα και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος, «πραγματοποιήθηκε απεγκλωβισμός ενός τραυματισμένου ατόμου, από Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο, ύστερα από τροχαίο, επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος, στο Ελληνικό Αττικής. Επιχείρησαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα.