Στα έργα καθημερινότητας και υποδομών, δεν σταματάμε ούτε λεπτό! – Γιώργος Παπανικολάου

Στα έργα καθημερινότητας και υποδομών, δεν σταματάμε ούτε λεπτό!

Μέσα σε μια τετραετία ολοκληρώσαμε με τρόπο σύγχρονο και ποιοτικό χιλιάδες τετραγωνικά ασφαλτόστρωσης και ανακατασκευών πεζοδρομίων – και συνεχίζουμε. Την προσοχή σας στα στοιχεία και μόνο: Συνολικά από το 2014 μέχρι και σήμερα κατασκευάστηκαν νέα πεζοδρόμια έκτασης 50.000 τετραγωνικών μέτρων και παράλληλα καλύψαμε με νέα ασφαλτόστρωση 200.000 τ.μ. στους δρόμους της Γλυφάδας!

Τα έργα ασφαλτόστρωσης προχωρούν ασταμάτητα με βάση τον προγραμματισμό μας – τώρα που ο καιρός μάλιστα βοηθάει.
Στην Τερψιθέα, ήδη ολοκληρώσαμε την ασφαλτόστρωση στο κομμάτι της Αγίου Νεκταρίου από τη Γεννηματά προς τη θάλασσα, στην Ψηλορείτου, στην Αμερικής.
Στην Ευρυάλη ολοκληρώσαμε την Ικαρίας, στα Δικηγορικά φρεζάρουμε στην Εθνικής Αντιστάσεως και εντός των ημερών θα ρίξουμε άσφαλτο, ενώ συνεχίζουμε ήδη στην Πρίγκιπος Πέτρου και αμέσως μετά στην περιοχή του Αγίου Νικολάου και στην Τερψιθέα σε εσωτερικούς δρόμους.

Παράλληλα συνεχίζεται και το μεγάλο έργο αποκατάστασης όλων των πεζοδρομίων και δημιουργίας νέων, με ποιοτικά υλικά και εσοχές για στάθμευση όπου είναι απαραίτητο.Αυτές τις μέρες μπορείτε να δείτε τη συνέχιση των εργασιών στη Γεννηματά και στη Γούναρη, στο ύψος της Ανθέων .

Η ζωή μας αλλάζει με έργα – και θα συνεχίσει να αλλάζει.