Στάχτη έγινε το σπίτι του Τζέραρντ Μπάτλερ στην Καλιφόρνια

Ενόσω οι φωτιές στη Νότια Καλιφόρνια συνεχίζουν να μαίνονται, πάρα πολλά σπίτια διάσημων και κοινών θνητών απειλούνται από τις φλόγες, τη στιγμή που κάποια έχουν ήδη γίνει στάχτη.

Ένα από αυτά είναι και το σπίτι του Τζέραρντ Μπάτλερ στο Μαλιμπού, από το οποίο δεν απέμεινε σχεδόν τίποτα. Η φωτογραφία που δημοσίευσε στο twitter είναι πραγματικά αποκαρδιωτική.

«Επέστρεψα στο σπίτι μου στο Μαλιμπού μετά την εκκένωση. Αποκαρδιωτικές στιγμές σε όλη την Καλιφόρνια. Άντλησα περισσότερη έμπνευση από ποτέ από το θάρρος, το πνεύμα και την θυσία των πυροσβεστών. Ευχαριστούμε LAFD. Αν μπορείτε, υποστηρίξτε αυτούς τους θαρραλέους άντρες στο SupportLAFD.org», έγραψε.

 


Μεταξύ των πληγέντων από την φωτιά επίσης, συγκαταλέγονται ο σκηνοθέτης του Doctor Strange Σκοτ Ντέρικσον, ενώ ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο τουήταρε ότι το περίφημο Bleak House του βρίσκεται σε κίνδυνο.

Από τη φωτιά καταστράφηκαν το εμβληματικό Paramount Ranch, όπου γυρίστηκαν σκηνές από την 1η και 2η σεζόν του Westworld, όπως και το περίφημο Agoura Hills που φιλοξενεί το The Bachelor and The Bachelorette του ABC. Aπό ό,τι φαίνεται ευτυχώς, γλίτωσαν όμως οι οικίες των Σάνον Ντόχερτι και Αλίσα Μιλάνο, με την τελευταία να διευκρινίζει ότι τα παιδιά και τα άλογά της είναι ασφαλή.

Ανάμεσα στους επωνύμους που έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους είναι οι Lady Gaga, Τζέσικα Σίμπσον, Ορλάντο Μπλουμ, Ράιαν Γουίλσον, Κιμ Καρντάσιαν, και η σχεδιάστρια μόδας, Ντόνα Κάραν.

πηγή: reader.gr