Αργυρούπολη: Στις 2 Ιουνίου τα εγκαίνια του πάρκου στην Ανεξαρτησίας

Αναβλήθηκαν λόγω της κακοκαιρίας, τα εγκαίνια του νέου πρότυπο πάρκο Ελληνικού Αργυρούπολης , Γεωργίου Παπανδρέου και Ανεξαρτησίας (πρώην τέρμα 208) .

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 2 Ιουνίου, στις 18:30

Πρόκειται, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, για ένα πολυχώρο 14 στρεμμάτων για όλη την οικογένεια που που έχει φτιαχτεί με πολύ μεράκι και αγάπη και περιλαμβάνει χώρους για  πικ νικ, βοτανικό κήπο, σύγχρονη πιστοποιημένη παιδική χαρά, πάρκο σκύλων, υπαίθριο γυμναστήριο , συντριβάνι και διαδρόμους περιπάτου κάτω από πέργκολες και ανάμεσα σε πολλά λουλούδια και δέντρα τα οποία έχουν φυτευτεί.

Ο δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος δήλωσε:

«Δημιουργήσαμε ένα πνεύμονα ζωής για εσάς και τα παιδιά σας! Δικαίως αισθανόμαστε υπερήφανοι και για το έργο αυτό γιατί όλοι θυμόμαστε πως ήταν ξερό και παρατημένο και μεταμορφώθηκε σε ενα πνεύμονα ζωής για την πόλη μας όπου τα παιδιά μας θα παίζουν σε φυσικό χώρο όπου μεταξύ άλλων θα μαθαίνουν τα βότανα και τα μυρωδικά φυτά. Στην Ελλάδα της κρίσης, δίχως πολλά χρήματα και σπατάλες, με αγώνα και πείσμα αλλά και πολύ φαντασία αναγεννάμε τον Δήμο μας μέρα με την μέρα . Κάνουμε έργο για τους πολίτες μας!

Πηγή : Notia.gr