«Στολίδια» τα σχολεία της Γλυφάδας!..

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες στις σχολικές μονάδες του δήμου Γλυφάδας. Η δημοτική αρχή εξετάζοντας αιτήματα εκπαιδευτικών, μαθητών και γονιών (κάποια ήταν ζητήματα πολλών δεκαετιών) προχώρησε στη βελτίωση των εγκαταστάσεων ενόψει της νέας εκπαιδευτικής περιόδου.

Οι εργασίες ανάπλασης στα Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο και σε λίγες ημέρες οι μαθητές θα αντικρίσουν σχολεία- στολίδια, ώστε να ξεκινήσουν ανανεωμένη διάθεση τη νέα σχολική χρονιά!

Οι παρεμβάσεις αφορούν καινούργια στέγαστρα, ανακαίνιση των αθλητικών εγκαταστάσεων (γηπέδων 5Χ5, μπάσκετ και βόλεϊ), αλλαγές κουφωμάτων, μονώσεις, τοποθέτηση ασανσέρ όπου χρειάζεται, νέες περιφράξεις, εσωτερικούς και εξωτερικούς χρωματισμούς και άλλα. Αξίζει να σημειωθεί ότι σημαντικές παρεμβάσεις έγιναν στο 16ο Δημοτικό που επιτέλους κατασκευάστηκαν τουαλέτες ενώ τοποθετείται και στέγαστρο στο προαύλιο.

Η αρμόδια αντιδήμαρχος Νατάσσα Αργυροπούλου σε ανάρτησή της στο προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook αναφέρει:
«Καθ´ολη τη διάρκεια του καλοκαιριού οι εργασίες για την ανάπλαση και αναβάθμιση των σχολείων μας, συνεχίστηκαν αδιάκοπα.
Μοναδικός μας στόχος η δημιουργία του βέλτιστου περιβάλλοντος για τη εκπαίδευση των παιδιών.
Μοναδικό μας όφελος τα πρόσωπα έκπληξης και χαράς όλων των μαθητών μας!».
Πηγή : Glyfada24.gr