Σχολή Φωνητικής Τέχνης – Studio Vocalis

To Studio Vocalis είναι μια σχολή φωνητικής τέχνης που δημιουργήθηκε με συστατικά αγάπης για τη μουσική και το τραγούδι.

Η μουσική είναι το κλειδί που ξεκλειδώνει το “σύμπαν” του εγκεφάλου. Δεν εχει όρια,  σύνορα, δεν κάνει διακρίσεις. Γι’αυτό τα μαθήματα φωνητικής, στο Studio Vocalis απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες των ανθρώπων ανεξάρτητα από το είδος της μουσικής που θέλουν να διδαχθούν.

Ενας πολύ σημαντικός λογος για να φοιτήσει κάποιος στο Studio Vocalis είναι να θέλει να γίνει ένας ολοκληρωμένος τραγουδιστής-μουσικός. Το vocal arrangement θα ανοίξει τους ορίζοντές του μέσα από την ποικιλία μαθημάτων που προσφέρονται στον καθένα ξεχωριστά ικανοποιώντας τις ανάγκες του!

Μαθαίνεις να τραγουδάς και να μιλάς σωστά, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές μεθόδους εκμάθησης. Η μεθοδολογία που χρησιμοποιείται, οι γνώσεις και η εμπειρία των δασκάλων βοηθούν τον οποιοδήποτε -ανεξάρτητα απο το αν έχει μουσική γνώση- να μάθει να τραγουδάει με ασφάλεια (χωρίς καταπόνηση του λαιμού και των φωνητικών χορδών), για ευχαρίστηση ή για επαγγελματική χρήση.

Το Studio Vocalis βρίσκεται στη καρδιά της Γλυφάδας, στην οδό Αγγέλου Μεταξά 40Α δίπλα απο τη στάση του τραμ “Πλατεία Εσπερίδων”.

Είναι ένας ήσυχος και ειδικά διαμορφωμένος και ηχομονωμένος χώρος, με τρία studio, μελετημένος ακουστικά, ώστε να αποδίδεται ένα άρτιο αποτέλεσμα ηχητικής στα μαθήματα της φωνητικής τέχνης.

Ο αυξομειούμενος φωτισμός ταιριάζει στη δυναμική του κάθε τραγουδιού και στην ψυχοσύνθεση του κάθε ατόμου ξεχωριστά.

Τα χρώματα επιλέχθηκαν με σκοπό την απόλυτη καλλιτεχνική έκφραση του σπουδαστή.

Χρησιμοποιείται ο  πιο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός για να επιτυγχάνεται πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα ακουστικής, έντασης, καθαρότητας και εγγραφής.

Στο Vocalis προτεραιότητα έχεις εσύ! Καθώς μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε ατομικό ή ομαδικό μάθημα, να διδαχθείς τα μαθήματα  που επιθυμείς και να εξασκηθείς στο είδος της μουσικής που σου αρέσει!

Ένα δωρεάν δοκιμαστικό  μάθημα σίγουρα θα σε πείσει! Ακολούθησε τα όνειρά σου!

Αγγέλου Μεταξά 40α, Γλυφάδα
Εμπορικό κέντρο Millennium
Τηλ. 2108983003

url : www.vocalis.gr        Mail: info@vocalis.gr

Fb: Studio Vocalis         Instagram: studio.vocalis