«Συνάντηση Προέδρου Σ.Ε.Φ. με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γρηγόρη Ζαριφόπουλο»

Η Πρόεδρος του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, κυρία Χριστίνα Τσιλιγκίρη, συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Γρηγόρη Ζαριφόπουλο, παρουσία του Αναπληρωτή Διευθυντή του Σ.Ε.Φ., Δημήτριου Μπαρδάκα.


Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε ο ψηφιακός μετασχηματισμός του Σ.Ε.Φ., με την Πρόεδρο, κ. Τσιλιγκίρη, να παρουσιάζει τις οραματικές διακηρύξεις που είχαν επακολουθήσει την ανάληψη των καθηκόντων της.

Ειδικότερα, υπογράμμισε την ανάγκη για τη δημιουργία ενός ψηφιακού μουσείου, όπου θα μπορούν οι επισκέπτες του σταδίου να “περιηγηθούν στην ιστορία και τα μεγάλα αθλητικά δρώμενα που έχουν πραγματοποιηθεί στους χώρους του”. Επιπλέον, στάθηκε στην επικείμενη μετατροπή του πάρκου πλησίον του Σ.Ε.Φ. σε έναν φιλικό, ψηφιακά προηγμένο και προσβάσιμο για όλους χώρο.

Από την πλευρά του, ο κ. Ζαριφόπουλος δεσμεύτηκε για την αναζήτηση υποστηρικτικών ενεργειών και λύσεων ως προς την υλοποίηση των προαναφερθεισών ιδεών. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν  στην περαιτέρω εμβάθυνση της συνεργασίας τους, καθώς “ο αθλητισμός περνά στη νέα ψηφιακή εποχή, με αρωγό και συμπαραστάτη το κράτος”.