Συγκινημένη η Μαρία Κορινθίου λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα: Όλα όσα αποκάλυψε για τη «Νεράιδα και το Παλικάρι»

Η Μαρία Κορινθίου βρίσκεται σε μια πολύ δημιουργική φάση της ζωής της, αφού ετοιμάζεται πυρετωδώς για το νέο της επαγγελματικό βήμα που δεν είναι άλλο από τον ρόλο της «Κατερινιώς» στην θεατρική παράσταση «Η Νεράιδα και το Παλικάρι». Για τις ανάγκες του ρόλου μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός απαρνήθηκε τα μαύρα της μαλλιά και πλέον ανήκει στην κατηγορία των ξανθών γυναικών!

Το μεσημέρι της Πέμπτης, με αφορμή την Συνέντευξη Τύπου της παράστασης, η Μαρία Κορινθίου μίλησε για το νέο της εγχείρημα αλλά και για την πολυσυζητημένη αλλαγή στα μαλλιά της. Η εντυπωσιακή ηθοποιός φανερά συγκινημένη ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Είπα ότι φέτος δεν θα κλάψω, όμως συγκινήθηκα πάλι. Νομίζω αξίζει αυτή η συγκίνηση. Ο λόγος που συγκινούμαι είναι ότι έχω τέτοιους ανθρώπους δίπλα μου. Προσπαθώ με μεγάλο σεβασμό να προσεγγίσω κάθε φορά ρόλους που τους έχουν αγγίξει άλλοι ηθοποιοί, καθώς είναι ρόλοι που όλοι τους έχουμε αγαπήσει. Ωστόσο, το βάρος για εμάς τους ηθοποιούς είναι τεράστιο. Η μεγαλύτερη περιουσία μου από αυτές τις δουλειές είναι οι άνθρωποι που είναι δίπλα μου και συνεχώς με μαθαίνουν καινούργια πράγματα».

Μπορεί τις τελευταίες μέρες να έγινε μεγάλος ντόρος για τα ξανθά μαλλιά της και κατά πόσο της αρέσουν ή όχι, ωστόσο, η Μαρία έδωσε τη δική της απάντηση: «Οφείλω να προσεγγίσω όσο πιο πιστά μπορώ το δημιούργημα του κ. Μιχαηλίδη, δηλαδή τον ρόλο της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Σε τέτοιες περιπτώσεις, εμείς οι νεότεροι, οφείλουμε να είμαστε ταπεινοί και να σεβόμαστε τέτοιους ανθρώπους, τέτοιους μεγάλους ηθοποιούς».

Όσον αφορά την μεταμόρφωση της Μαρίας, ο σκηνοθέτης της παράστασης Γιώργος Βάλαρης είπε χιουμοριστικά πως έγιναν πολλά ντεκαπάζ για να βγει το επιθυμητό αποτέλεσμα, όμως αυτό δεν έχει καμία σημασία όταν μιλάμε για ένα τόσο σπουδαίο ρόλο.

Δες φωτογραφίες από τη χθεσινή συνέντευξη τύπου:

Συντάκτης: Αννα Καντζηλιέρη
πηγή: tlife.gr