Συνεδρίαση Κ.Ε. “ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ Ελληνικού-Αργυρούπολης”. Πορεία για τη μεγάλη νίκη.

Την Τετάρτη (14/11) συνήλθε στη νέα τακτική μηνιαία συνεδρίαση της η πολυμελής Ολομέλεια της Κεντρικής Επιτροπής (Κ.Ε.) της παράταξης «ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ» (Ε.Π) του Δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης και επικεφαλή της , Γιάννη Κωνσταντάτου.

Eγινε πλήρης ενημέρωση των μελών της Κ.Ε. από τον Γιάννη Κωνσταντάτο για τα τεκταινόμενα στον Δ. Ελληνικό – Αργυρούπολης και την εξέλιξη της εκλογικής διαδικασίας.

Διαπιστώθηκε για ακόμη μία φορά η πλήρης ετοιμότητα της «ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ», ως ενιαίου και δημοκρατικά οργανωμένου συνόλου, να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τις απαιτήσεις του προεκλογικής περιόδου, αλλά και τον με κάθε μέσο «βρώμικο πόλεμο» που έχει αρχίσει εναντίον του ίδιου και της παράταξης ο Χρ. Κορτζίδης και οι όποιοι αναρχικοί και αντιεξουσιαστικές τον στηρίζουν, ο οποίος, όπως τόνισε, στο επόμενο διάστημα αναμένεται να ενταθεί.

«Είναι το μόνο που θα κάνουν μέχρι τις εκλογές, μιας και, ως πλήρως αποτυχημένη πρώην διοίκηση και νυν ανύπαρκτη αντιπολίτευση, δεν είχαν και δεν έχουν τίποτε να προτείνουν ή να προσφέρουν, μόνιμοι αρνητές και πολέμιοι κάθε θετικού έργου και δράσης που έχουμε κάνει υπέρ του Δήμου και των συμπολιτών μας, υπερβαίνοντας κατά πολύ τους στόχους του προεκλογικού προγράμματός μας που ενέκριναν οι πολίτες τον Μάιο 2014.

»Όμως, οι απεγνωσμένες προσπάθειες τους θα αποτύχουν. Δεν μπορούν να σταματήσουν τους πολίτες του Ελληνικού – Αργυρούπολης, που βλέπουν πλέον και επικροτούν ηχηρά τη μεγάλη αλλαγή προς το καλύτερο του Δήμου μας και θέλουν αυτή τη νέα, διαφορετική και καλύτερη πραγματικότητα για την πόλη και τη ζωή μας να συνεχιστεί», τόνισε.

Η ολομέλεια της Κ.Ε. ενέκρινε ομόφωνα την ένταξη στο σώμα και νέων μελών της στα πλαίσια της συνεχούς διεύρυνσής της, με πολλά αξιόλογα στελέχη της πόλης.

Τέλος, υπογραμμίσθηκε για ακόμη μία φορά, ότι η «ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ» ήταν και είναι η μεγάλη, ενιαία και ανεξάρτητη δημοτική παράταξη του Ελληνικού – Αργυρούπολης, με πλήρη δημοκρατική δομή και λειτουργία, η οποία δεν έχει σχέση και δεν ποδηγετείτε από κανένα πολιτικό-κομματικό μηχανισμό, μένοντας αυστηρά προσηλωμένη στον καθαρά αυτοδιοικητικό χαρακτήρα της και πορευόμενη πάντα μπροστά με μοναδικό οδηγό της το συμφέρον του Δήμου και των πολιτών, ενόψει μάλιστα και των μεγάλων προκλήσεων και ευκαιριών ανάπτυξης που ήδη ανοίγονται για τον Δ. Ελληνικού-Αργυρούπολης.

πηγή: silvercity.gr