Συνελήφθη ο φίλος του Αλκέτ Ριζάι “Τάκης ο Αλβανός” – Η ιστορία με το Smart που εξερράγη

Στην σύλληψη ενός 48χρονου καταζητούμενου για ανθρωποκτονία, εις βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης, προχώρησαν οι αρχές στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Ο 48χρονος, με καταγωγή από την Αλβανία, ήταν γνωστός ως ο “Τάκης ο Αλβανός” και είχε σχέσεις με τον Αλκέτ Ριζάι.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συνοριακού ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του ανωτέρω εκκρεμούσε το μέτρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, ενώ από τον περαιτέρω έλεγχο προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης ανακριτικών Αρχών για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση και της έκρηξης.

Ο συλληφθείς οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Το προφίλ του 48χρονου

Ο 48χρονος, αποκαλούμενος και “Τάκης ο Αλβανός”, είχε συλληφθεί μαζί με τον Αλκέτ Ριζάι και το Τσακογιάννη λίγο έξω από τη Λαμία. Τότε είχε ένταλμα σύλληψης για τη δολοφονία ενός ομοεθνή του στο Joy μπαρ. Για αυτή την υπόθεση είχε αφεθεί ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους.

Τώρα κατηγορείται για μία έκρηξη σε smart 29 Δεκεμβρίου 2014 στην Αττική οδό με θύμα έναν αλβανό που λεγόταν Ράπο και την σύντροφό του.

Συνοδηγός του Αλκέτ Ριζάι

Ο “Τάκης” ή “Νότης” ήταν τα ελληνικά προσωνύμια, του 45χρονου συνεπιβάτη του “αδειούχου” από τις φυλακές Αλκέτ Ριζάι, και του 52χρονου παλιού γνώριμου των διωκτικών αρχών από τις εκβιαστικές ομάδες της Ηλιούπολης. Για τους αξιωματικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ήταν ο “νούμερο 1” επικίνδυνος καταζητούμενος από την Αλβανία, που ήταν ελεύθερος.

Είχε σκοτώσει το 1997, το 1999 είχε κάνει το ίδιο με θύμα συγκρατούμενό του στις φυλακές, παρόλα αυτά αποφυλακίστηκε και το 2017 ήταν ο πρωταγωνιστής αιματοκυλίσματος σε μπαρ της Γλυφάδας με έναν νεκρό και τρεις τραυματίες. Οι αρμόδιοι αξιωματικοί ερευνούν αν τα 18 χρόνια της “απουσίας” του, κρυβόταν πίσω από τις εκτελέσεις “συμβολαίων θανάτων” και κυρίως της τελευταίας 5ετίας, με θύματα αρχηγικά μέλη της GREEK MAFIA.

πηγή: thetoc.gr