Τα 4 ζώδια που βαριούνται τη βραδινή έξοδο

Τα ζώδια που θυσιάζουν εύκολα μία βραδινή έξοδο, προκειμένου να αράξουν στο σπίτι παρέα με φαγητό και τους αγαπημένους τους.

«Ας μείνουμε μέσα μωρέ. Πού να τρέχουμε τώρα; Θα είμαστε και ο ένας πάνω στον άλλο». Μία συνηθισμένη φράση που λέει κάθε άνθρωπος που βαριέται να πραγματοποιήσει μία βραδινή έξοδο και προτιμά την άνεση του σπιτιού και τη ζεστασιά του καναπέ του. Είναι εκείνα τα ζώδια που δεν καταλαβαίνουν γιατί κάποιος επιλέγει να βγει τα Σάββατα (ή και τις άλλες μέρες) και προτιμούν να δέχονται κόσμο στο σπίτι, από το να κανονίζουν να πάνε για ποτό μαζί τους.

Ταύρος

Μπορεί να αγαπά την πολυτέλεια και τα λούσα, αλλά ο Ταύρος δεν ανταλλάσσει με τίποτα την ηρεμία του σπιτιού του, το οποίο θεωρεί πραγματικό καταφύγιο. Αν είναι να επιλέξεις μεταξύ μίας βραδιάς σε πολυσύχναστο μπαρ και μίας βραδιάς στον καναπέ σου με Netflix, πίτσα και καλή παρέα, θα επιλέξεις το δεύτερο. Διότι εκεί έχεις τον έλεγχο και είναι εγγυημένο ότι θα περάσεις υπέροχα.

Καρκίνος

To πιο χουχουλιάρικο και μητρικό ζώδιο θα προτιμήσει πολύ περισσότερο να μείνει μέσα στο σπίτι από το να βγει. Με τη βραδινή έξοδο, στερείσαι τον ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους σου. Προτιμά να μαγειρέψει και να κάνει αγκαλίτσες από το να πιει σφηνάκια. Θα ανάψει κεριά, θα βάλει σατέν πιτζάμα και θα κοιμηθεί από τις 10 το βράδυ. Είναι πολύ λογικό. Ο κάβουρας κουβαλά το σπίτι του όπου και αν πάει.

Σκορπιός

Αυτό το ζώδιο ήταν αναμενόμενο. Εφόσον είναι τόσ εσωστρεφές και μυστικοπαθές, προτιμά την απόλυτη ηρεμία. Θέλει να περνά χρόνο με τους 2-3 ανθρώπους που εμπιστεύεται και δε θα το πετύχει αυτό με μία έξοδο. Αν αποφασίσεις να βγεις, θα πρέπει να υπάρχει κάποιος λόγος. Ή εξαιρετικά καλός ή εξαιρετικά σοβαρός.

Αιγόκερως

Ναι μεν πρόκειται για ένα κοινωνικό ζώδιο που γνωρίζει τους πάντες, αλλά κρύβει μία εσωστρεφή πλεύρα. Χρειάζεται ησυχία και ηρεμία για να φορτίζει τις μπαταρίες του. Μπορεί να επιλέγει μία βραδινή έξοδο, αλλά αδημονεί να γυρίσει σπιτάκι του. Θέλει να ψήσει ένα κέικ, να πλέξει ένα πουλόβερ και να δει την αγαπημένη του σειρά.

πηγή: ladylike.gr