Τα άστρα μίλησαν: Αυτά τα ζώδια θα λάμψουν το 2019!

Όπως κάθε χρόνο αυτή την εποχή, έτσι και φέτος, αναμένεις με ανυπομονησία την έλευση του νέους έτους. Θέλεις να πιστεύεις πως η καινούργια χρονιά θα σου φέρει όλα όσα ονειρεύεσαι και η αλήθεια είναι πως το 2019 προβλέπεται θετικό -τουλάχιστον για τα τέσσερα παρακάτω ζώδια!

Σύμφωνα με τα άστρα, οι Αιγόκεροι, οι Σκορπιοί, οι Παρθένοι και οι Δίδυμοι θα είναι τα πιο ευτυχισμένα ζώδια την χρονιά που έρχεται -και το γιατί το εξηγούμε στη συνέχεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το 2019 ετοιμάσου να λάμψεις! Αυτή θα είναι η χρονιά που θα νιώσεις πραγματικά καλά με τον εαυτό σου, που θα αισθανθείς σιγουριά για τις δεξιότητές σου. Φρόντισε απλώς να δώσεις προσοχή σε ό,τι έχει να κάνει με τις προσωπικές σου σχέσεις. Είτε βρίσκεσαι σε έναν σοβαρό δεσμό είτε όχι, καλό είναι να κάνεις ό,τι περνά από το χέρι σου για να διατηρήσεις τον ρομαντισμό σου. Θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες στο κομμάτι των ερωτικών, ωστόσο, αν διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και κρατήσεις ψηλά τη διάθεσή σου, τότε θα καταφέρεις να αποκτήσεις κάτι πραγματικά όμορφο ή να ενδυναμώσεις ακόμη περισσότερο την υπάρχουσα σχέση σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ενέργεια που θα εκπέμπεις προς τα έξω το 2019 θα είναι τόσο έντονη και λαμπερή, που όλοι θα την προσέξουν και θα την αισθανθούν. Αυτή τη χρονιά θα αισθανθείς μια πραγματική αναζωογόνηση, ωστόσο, καλό είναι να ξέρεις πως στον δρόμο σου θα συναντήσεις και ορισμένα εμπόδια. Σύμφωνα με τα άστρα, όμως, τα εμπόδια αυτά θα σε κάνουν ακόμη πιο δυνατό, γι’ αυτό θα τα αντιμετωπίσει με χάρη και ψυχραιμία. Σε κάθε περίπτωση, αξίζει να γνωρίζεις πως φέτος θα έχεις δύο σημαντικές ευκαιρίες. Η πρώτη είναι πως θα σου δοθεί η δυνατότητα να ταξιδέψεις σε μια άλλη χώρα και η δεύτερη ότι θα έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις ένα πνευματικό ταξίδι. Σε ό,τι αφορά στον έρωτα, τα πράγματα φαίνονται καλά και τον Αύγουστο του 2019, τα ερωτικά σου αναμένεται να «απογειωθούν».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το 2019 θα είναι η χρονιά σου! Θα είσαι στα καλύτερά σου σε ό,τι αφορά στη ψυχική και σωματική σου κατάσταση. Άρχισε, λοιπόν, να προετοιμάζεσαι για όσα καλά αναμένεται να σου φέρει το νέο έτος! Αφού κατάφερες να επιβιώσεις φέτος (το 2018 ήταν μια δύσκολη χρονιά), μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Το ξεκίνημα της καινούργιας χρονιάς δεν θα σου φέρει προβλήματα. Έπειτα από τον Μάιο, ωστόσο, ενδέχεται να υπάρξουν ορισμένα σκαμπανεβάσματα στην καθημερινότητα και τη διάθεσή σου. Την περίοδο αυτή, φρόντισε να είσαι προσεκτική σε ό,τι έχει να κάνει με ζητήματα εργασίας. Υπάρχουν ορισμένα… «φίδια» γύρω σου που δε θέλουν το καλό σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Tο 2019 ετοιμάσου να κάνεις την αλλαγή στη ζωή σου. Διώξε τα άσχημα συναισθήματα και την αρνητικότητα του παρελθόντος. Αυτή είναι η ιδανική χρονιά για να κάνεις μια νέα αρχή! Τα πράγματα θα αρχίσουν να βελτιώνονται και σε ό,τι αφορά στον τομέα των προσωπικών σου σχέσεων -και δη των ερωτικών. Αν αισθάνεσαι πως δίπλα σου βρίσκονται άτομα τα οποία δε θέλουν το καλό σου, τότε απομακρύνσου άμεσα από αυτά. Δεν αξίζουν τον χρόνο ή την ενέργειά σου. Να θυμάσαι πως τα καλύτερα έρχονται για εσένα!

Σε γενικές γραμμές, το 2019 επιφυλάσσει αρκετές θετικές εκπλήξεις και γεγονότα, οπότε αν δεν ανήκες στα παραπάνω ζώδια, μη σκας! Δε σημαίνει ότι κι η δική σου ζωή δε μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο. 

πηγή: astrology.gr