Τα Town Cinemas ανοίγουν τις πόρτες τους στη Γλυφάδα

Πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη (9/10) τα εγκαίνια του νέου κινηματογράφου της Γλυφάδας «Town Cinemas», στη θέση του παλιού και ιστορικού σινεμά της Γλυφάδας «Αθήναιον Cinepolis», στη διεύθυνση: Ζησιμοπούλου 7.

Η εταιρεία παραγωγής «Tanweer Alliances Α.Ε.» άνοιξε το πρώτο «multiplex cinema», το νέο επιχειρηματικό βήμα της στον χώρο της 7ης τέχνης, και, μάλιστα, θα ακολουθήσουν κι άλλες αίθουσες σε διάφορα μέρη της χώρας.

 

Το παρών στην εκδήλωση που ήταν ανοιχτή για όλους έδωσε πλήθος κόσμου, μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ο οποίος και έκοψε την κορδέλα, ο γνωστός τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής κ.ά.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν άφθονο και δωρεάν «ποπ κορν» και αναψυκτικά, ενώ ξεναγήθηκαν και στους χώρους και στις πλήρως ανακαινισμένες αίθουσες του κινηματογράφου.

Ο κ. Παπανικολάου ευχαρίστησε την εταιρεία για την επένδυση που έκανε, λέγοντας πως αποτελεί χαρά και τιμή για όλη τη Γλυφάδα να γίνονται τέτοιου είδους επενδύσεις που προάγουν τον πολιτισμό και που σίγουρα θα «αγκαλιάσουν» οι κάτοικοι της Γλυφάδας και όχι μόνο.

Υπενθυμίζεται πως ο Γενικός Διευθυντής της «Tanweer Alliances Α.Ε.», Γιάννης Καλφακάκος, είχε δηλώσει: «Η συγκεκριμένη τοποθεσία εξυπηρετεί απόλυτα τη στρατηγική μας και έχει σημαντικό συμβολικό χαρακτήρα. Το «Cinepolis» είναι ο δεύτερος πολυκινηματογράφος που λειτούργησε στην Ελλάδα, απόλυτα πετυχημένος για 20 χρόνια, ο οποίος όμως χρήζει πλήρους αναβάθμισης. Με το τρόπο που θα τον ανακαινίσουμε θα δείξουμε τι σημαίνει για μας κινηματογραφική εμπειρία».

Το σινεμά ανοίγει τις πόρτες του για το φιλοθεάμον κοινό απόψε, ενώ, αύριο, Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθούν τα επίσημα εγκαίνια, με την εκπομπή του «Music 89.2» με τους Λάουρα Νάργες, Σπύρο Μαργαρίτη και Νικόλα Ράπτη, να εκπέμπει ζωντανά από τις 18:00 έως και τις 21:00.

Σημειώνεται πως στον πολυχώρο αυτόν οι εγκαταστάσεις και οι αίθουσες ανακαινίστηκαν πλήρως και πλέον συστήματα της πιο νέας τεχνολογίας εξοπλίζουν τις  τέσσερις κινηματογραφικές αίθουσες. Ήχος «Dolby Surround 7.1», σύγχρονος ψηφιακός εξοπλισμός, και «4K laser» σύστημα προβολής που εναρμονίζεται με τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα της κινηματογραφικής εικόνας, συνδυάζονται με τα αναπαυτικά δερμάτινα καθίσματα με τον έξτρα χώρο για τα πόδια, ώστε να σας χαρίσουν μία κινηματογραφική εμπειρία. Επιπλέον, στις εγκαταστάσεις θα βρείτε μία ολοκληρωμένη πρόταση ψυχαγωγίας που δεν περιορίζεται στις αίθουσες.

Πηγή : iglyfada.gr