Θεατρική Ομάδα 3ου Γυμνασίου Γλυφάδας, ‎Ζω (ή) ένα θαύμα!

Σημειώστε την ημερομηνία!!!
Η θεατρική ομάδα του 3ου Γυμνασίου Γλυφάδας θα παρουσιάσει την νέα θεατρική της παράσταση στα πλαίσια της δράσης Μαθαίνοντας Επιστήμη μέσα από το Θέατρο την Κυριακή 7 Απριλίου στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μελίνα Μερκούρη
(Ανατολικής Ρωμυλίας 127)

Ζω (ή) ένα θαύμα!!! 

Ένας καινούριος Άνθρωπος θα γεννηθεί! Το θαύμα της ζωής!

Φανταστείτε να μπορούσαμε να ρίξουμε μια ματιά εκεί στο έμβρυο! Στα όργανα! Στους μηχανισμούς που αναπτύσσονται! Στο θαύμα της δημιουργίας!!Τα συστήματα είναι σε εγρήγορση λόγω προεκλογικού αγώνα!!! Δυο ερυθρά αιμοσφαίρια ταξιδεύουν αναζητώντας τον καταλληλότερο αρχηγό! Ψηφίστε μαζί μας τον πιο απαραίτητο, μην αφήνετε την ψήφο σας να πάει χαμένη! Θυμηθείτε τον Κλεισθένη!!!!


Θεατρική Ομάδα 3ου Γυμνασίου Γλυφάδας

Η θεατρική ομάδα μας με την δράση «Μαθαίνοντας επιστήμη μέσα από το θέατρο» δραματοποιεί επιστημονικές έννοιες και γνώσεις .

Οι θεατρικές παραστάσεις μας πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της δράσης «Μαθαίνοντας Επιστήμη μέσα από το Θέατρο», η οποία διοργανώνεται από τη Science View σε συνεργασία με την Ελληνογερμανική Αγωγή και την παιδαγωγική/επιστημονική υποστήριξη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και η οποία βασίζεται στο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών Έργων OSOS και CASE.