Θετικοί στον κορονοϊό Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον!

FILE PHOTO: 26th Screen Actors Guild Awards - Arrivals - Los Angeles, California, U.S., January 19, 2020 - Tom Hanks and Rita Wilson. REUTERS/Monica Almeida/File Photo

Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον βρίσκονται στην Αυστραλία και εκεί έκαναν τεστ και βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό. Ο Χανκς περιέγραψε πως τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του ένιωθαν σαν να ήταν κρυωμένοι, ένιωθαν κουρασμένοι, είχαν κρυάδες, είχαν σωματικούς πόνους και δέκατα.

Έτσι, αποφάσισαν να πάνε να κάνουν το τεστ για τον κορονοϊό. «Για να είμαστε σωστοί, πράγμα που είναι απαραίτητο στον κόσμο σήμερα, υποβληθήκαμε σε εξετάσεις για μόλυνση από τον κορονοϊό και βγήκαν θετικές», έγραψε χαρακτηριστικά ο Τομ Χανκς.

Ο διάσημος ηθοποιός και η σύζυγός του βρίσκονται στην Αυστραλία για τις προετοιμασίες της νέας ταινίας του Μπαζ Λούρμαν για τον Έλβις Πρίσλεϊ, στην οποία ο Χανκς πρόκειται να συμπρωταγωνιστήσει, υποδυόμενος τον μάνατζερ του.

Ο 63χρονος Χανκς είναι ο πρώτος αστέρας του Χόλιγουντ που προσβάλλεται από τον κορονοϊό. Ο Χανκς και η Γουίλσον θα παραμείνουν σε απομόνωση και υπό επιτήρηση για όσο διάστημα χρειαστεί.

«Λοιπόν, τι κάνουμε τώρα; Οι υγειονομικές αρχές έχουν πρωτόκολλα, τα οποία οφείλουμε να τηρήσουμε. Εμείς, οι Χανκς, θα υποβληθούμε σε εξετάσεις, θα τελούμε υπό παρακολούθηση και απομόνωση όσο καιρό είναι απαραίτητο για την προστασία της δημόσιας υγείας και ασφάλειας. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα περισσότερο από το να πηγαίνουμε μέρα τη μέρα, έτσι δεν είναι;», σημείωσε με νόημα ο Τομ Χανκς, που συνόδευσε την ανάρτησή του με μια φωτογραφία που δείχνει έναν κάδο απορριμμάτων νοσοκομείου πάνω στον οποίο είναι πεταμένο ένα λευκό γάντι μιας χρήσης.