Διαφημιστείτε εδώ

«Θύελλα» περί ηχογράφησης συνομιλίας με τον Στουρνάρα από τον Παύλο Πολάκη

ΝΔ: Απόπειρα εκβιασμού του διοικητή της ΤτΕ

Στο επίκεντρο πρωτοφανούς «θύελλας» βρίσκεται ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, καθώς τηλεφωνικός διάλογος του οποίου με τον διοικητή της ΤτΕ, Γιάννη Στουρνάρα, σχετικά με τον έλεγχο στο δάνειο του κ. Πολάκη από την Attica Bank (ο οποίος φέρεται να έχει ηχογραφηθεί) διέρρευσε στη δημοσιότητα.

Τον διάλογο επιβεβαίωσε ο ίδιος ο κ. Πολάκης, με ανάρτησή του στο Facebook, όπου κοινοποιούσε σχετικό δημοσίευμα του documentonews.gr.

Ο διάλογος, σύμφωνα με αναφορές, πραγματοποιήθηκε πριν τη σύσκεψη κατά την οποία η Attica Bank θα εξέταζε τους όρους και τα κριτήρια για το δάνειο ύψους 100.000 ευρώ στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας. Όπως αναφέρεται σε σε δημοσίευμα του ΣΚΑΪ, πηγές προσκείμενες στον διοικητή της ΤτΕ τόνισαν στον σταθμό  ότι ο διοικητής της ΤτΕ σε συνομιλία με συνεργάτες του φέρεται να είπε: «Αυτή η πράξη δείχνει την έλλειψη σεβασμού στην ανεξαρτησία ενός θεσμού».

Ο κ. Πολάκης προέβη και σε άλλες αναρτήσεις αργότερα, όπου, μεταξύ άλλων, ισχυρίζεται πως σε βάρος του είναι σε εξέλιξη «αλήτικη επίθεση» και «δολοφονία χαρακτήρα».

ΝΔ: Απόπειρα εκβιασμού

Από το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Δεν υπάρχουν πια λόγια για να περιγράψει κανείς την κατάντια που οδηγεί την Ελλάδα η κυβέρνηση Τσίπρα.  Ο Παύλος Πολάκης ζηλεύοντας τις πρακτικές του Γιάνη – Κλουζώ Βαρουφάκη αποπειράθηκε σήμερα να εκβιάσει τον κεντρικό Τραπεζίτη της Ελλάδας ηχογραφώντας μια τηλεφωνική συνομιλία τους. Η είδηση δεν είναι ότι δεν προέκυψε τίποτα επιλήψιμο στη συνομιλία τους. Η είδηση είναι ότι ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να καλύπτει τον ανεκδιήγητο υπουργό του, ενώ μετατρέπει την Ελλάδα σε Μπανανία.  ΥΓ. Θα έχει ενδιαφέρον, αν η Δικαιοσύνη δεν παρέμβει ούτε καν σε αυτή την εξόφθαλμη κακουργηματική ενέργεια».

πηγή: huffingtonpost.gr

 

Exit mobile version