Ελληνικό – Αργυρούπολη: Τιμητική βράβευση του Γιάννη Κωνσταντάτου από την Ένωση «Κλεισθένης»

Τιμητική βράβευση για την επιτυχή εφαρμογή πολιτικών «Πράσινης Μετάβασης και Κυκλικής Οικονομίας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση» έλαβε ο Γιάννης Κωνσταντάτος από τον κ. Μιχάλη Χρηστάκη, πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης «Κλεισθένης», στο πλαίσιο της 2ης Attica Green Expo
“Τιμητική βράβευση μου από την Ένωση «Κλεισθένης» για το σημαντικό έργο μας στον Υμηττό!
Για την επιτυχή εφαρμογή πολιτικών «Πράσινης Μετάβασης και Κυκλικής Οικονομίας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση» έλαβα μια ακόμη τιμητική βράβευση από την Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης!
Ο Πρόεδρος της Ένωσης και Γενικός Γραμματέας του Δήμου Νέας Σμύρνης κ. Μιχάλης Χρηστάκης μου απένειμε αυτοπροσώπως το βραβείο, στο πλαίσιο της 2ης Attica Green Expo και τον ευχαριστώ ολόψυχα.” αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook ο κ. Κωνσταντάτος.
Η ανάρτηση του Δημάρχου:

Η Αttica Green Expo είναι μια έκθεση με περιβαλλοντικό και κοινωνικό πρόσημο η οποία συνδέει τους πολίτες με τους δημόσιους και τους ιδιωτικούς φορείς. Βασικός άξονας είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών σε περιβαλλοντικά θέματα, η ενημέρωση για το θετικό οικολογικό αντίκτυπο αλλά και η ανάδειξη της προσπάθειας των εταιρειών, των φορέων και της ΚτΠ σε καινοτόμες δράσεις και πρακτικές που αφορούν τον πλανήτη μας.

Η Attica Green Expo αντιλαμβάνεται τον ρόλο της ως μέρος της λύσης σε αυτό που ονομάζεται ενίσχυση της περιβαλλοντικής συνείδησης στις νέες γενιές. Στο επίκεντρό της φιλοσοφίας μας βρίσκεται η ακλόνητη πεποίθησή μας ότι, μέσα από τις προσπάθειές μας μπορούμε να εμπνεύσουμε και να βοηθήσουμε στην διάπλαση μιας συλλογικής περιβαλλοντικής συνείδησης και να διαμορφώσουμε περιβαλλοντικά υπεύθυνους πολίτες εφαρμόζοντας δράσεις και προγράμματα πολιτιστικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα. Πεποίθησή μας είναι ότι η περιβαλλοντική συνείδηση καλλιεργείται και μεταλαμπαδεύεται.