Το άσχημο παιχνίδι της μοίρας και η «κατάρα» της οικογένειας Μαυρίκου

Το άσχημο παιχνίδι της μοίρας στην οικογένεια Μαυρίκου ξεκίνησε πριν από μερικά χρόνια όταν ο πατέρας και η μητέρα έχασαν τη 16χρονη κόρη τους η οποία έπασχε από καρκίνο.

Λίγα χρόνια αργότερα, τον Ιούνιο του 2016 βγήκε νεκρός από το αυτοκίνητό του ο Παναγιώτης Μαυρίκος. Τότε η οικογένεια πήρε την μεγάλη απόφαση να εγκαταλείψει τη Βάρκιζα όπου διέμενε και να επιστρέψει στο Κερατσίνι, στην παλιά της γειτονιά.

Το δράμα συνεχίστηκε… καθώς ο θάνατος του Παναγιώτη Μαυρίκου ήταν πολύ σκληρός για την οικογένεια και ο πατέρας του δεν άντεξε και έφυγε από τη ζωή.

Από τότε η μητέρα του και ο μεγαλύτερος αδερφός του ζούσαν πολύ δύσκολα στο Κερατσίνι με τον τραγικό επίλογο να γράφεται στον Νέο Μώλο Δραπετσώνας. Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, η γυναίκα οδηγούσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα το αυτοκίνητο και το έριξε στη θάλασσα. Αυτόπτες μάρτυρες, που μίλησαν στον ΑΝΤ1, την είδαν στη θέση του οδηγού, να κολλάει πίσω από ένα φορτηγό, που περίμενε να του επιτρέψουν την είσοδο.

Όλοι όσοι είδαν τις σκηνές στις 12.00 το μεσημέρι ανέφεραν στα στελέχη του λιμενικού ότι η γυναίκα ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα και έπεσε στο νερό, ενώ από τα ανοικτά παράθυρα βγήκε μόνον ο σκύλος, που ήταν στο πίσω κάθισμα. Βρήκαν ένα κινητό τηλέφωνο και μία σακούλα με φάρμακα.

Βατραχάνθρωποι του Λιμενικού καταδύθηκαν και κατάφεραν να εντοπίσουν το αυτοκίνητο και τους δύο επιβαίνοντες σε βάθος 32 μέτρων. Από τον αριθμό κυκλοφορίας και τις ταυτότητες, που είχαν μαζί τους, είδαν ότι πρόκειται για τη μητέρα και τον αδελφό του Παναγιώτη Μαυρίκου, που τον Ιούνιο του 2016 κάηκε ζωντανός μέσα στο αυτοκίνητό του, στην Αττική Οδό.

πηγή: thecaller.gr