Κορωνοϊός: Το Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας παίρνει μέτρα προστασίας για τους πολίτες

Πρωτοβουλία για την προστασία των πολιτών αλλά και των αστυνομικών από τον κορωνοϊό πήρε το Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας – Τι βλέπει όποιος θελήσει να μπει στο κτήριο 

«Δεδομένου ότι εντός του Αστυνομικού Τμήματος οι χώροι είναι στενοί ενώ παράλληλα συστεγάζονται κρατητήρια, οι εισερχόμενοι πολίτες οφείλουν να γνωρίζουν τα εξής:

«1. Η είσοδος χωρίς αντιμικροβιακή μάσκα πραγματοποιείται με ευθύνη του εισερχομένου.
2. Διατηρείτε τη σειρά προτεραιότητας και τις υποδείξεις του σκοπού καταστήματος
.3. Διατηρείτε απόσταση ασφαλείας άνω των δύο μέτρων από τον υπάλληλο που σας εξυπηρετεί.
4. Αποφεύγετε τις χειραψίες.
5. Αναβάλλετε την επίσκεψή σας στο Αστυνομικό Τμήμα αν δεν συντρέχει επείγουσα ανάγκη ή μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε τηλεφωνικώς.
Ο Διοικητής».

Αυτά είναι όσα αναγράφονται (στα ελληνικά αλλά τα αγγλικά) σε μία μεγάλη ταμπέλα η οποία «αναρτήθηκε» νωρίς σήμερα το πρωί στην είσοδο του Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας, εκεί όπου η κινητικότητα των «ντόπιων» και των επισκεπτών δεν μοιάζει ακόμη να συμβαδίζει με την σοβαρότητα των ημερών.

Η παραπάνω ανάρτηση αποτελεί πρωτοβουλία του διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Γλυφάδας, Αστυνόμου Α’, Κωνσταντίνου Μίχου, τόσο για την προστασία των πολιτών όσο και των αστυνομικών που υπηρετούν στην εν λόγω υπηρεσία. Μακάρι το παράδειγμα του να ακολουθήσουν και άλλες δημόσιες υπηρεσίες της χώρας.