Το «Bohemian Rhapsody» μόλις έγινε το μιούζικαλ με τις μεγαλύτερες εισπράξεις όλων των εποχών

Η βιογραφική ταινία για τον Φρέντι Μέρκιουρι και τους Queen συνεχίζει να «ροκάρει» τα ταμεία!

Η ταινία «Bohemian Rhapsody» με εισπράξεις που ξεπέρασαν 600 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office μόλις έγινε το πιο πι επικερδές βιογραφικό μιούζικαλ όλων των εποχών.   Η ιστορία του Φρέντι Μέρκιουρι και του θρυλικού συγκροτήματος των Queen, που μετρά επί του παρόντος 608.7 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις, κατάφερε να εκθρονίσει την προκάτοχό της, η οποία κατείχε μέχρι σήμερα το ρεκόρ- την ταινία «Straight Outta Compton». 

Το «Bohemian Rhapsody» μόνο στη Βρετανία έχει σημειώσει εισπράξεις ύψους 57.9 εκατ. δολαρίων, ενώ πρωτοφανής σχεδόν είναι η επιτυχία της ταινίας σε χώρες όπως η Κορέα και η Ιαπωνία, με εισπράξεις 56 και 41.7 εκατ. δολαρίων αντίστοιχα. Το Top 5 ολοκληρώνουν η Γαλλία (29 εκατ. δολάρια) και η Αυστραλία (25.6 εκατ. δολάρια).

Τα νούμερα είναι ακόμη πιο σημαντικά αν ληφθεί υπόψιν πως οι κριτικές για την ταινία διχάστηκαν και πως η Fox απέλυσε τον περασμένο Σεπτέμβριο τον σκηνοθέτη της ταινίας, Μπράιαν Σίνγκερ.

Το «Bohemian Rhapsody» έχει κερδίσει δύο υποψηφιότητες στις Χρυσές Σφαίρες – ο Ράμι Μάλεκ είναι υποψήφιος για το Βραβείο Καλύτερης Ανδρικής Ερμηνείας και η ταινία υποψήφια στην κατηγορία των δραματικών φιλμ.

Πηγή: lifo.gr