Το Cinema Alive παρουσιάζει την «Casablanca» από τις 24 ως τις 30 Δεκεμβρίου στο TRES

Tο Cinema Alive, το πρώτο διαδραστικό σινεμά της Ελλάδας, μετά από 3 επιτυχημένες παραστάσεις «The Great Gatsby», «Dirty Dancing», «The Commitments» και το sold out θεματικό «Horror Hotel», επιστρέφει στην Αθήνα από τις 24 ως τις 30 Δεκεμβρίου για να παρουσιάσει την «Casablanca».
Ο φλογερός έρωτας του Rick και της Ilsa στο TRES

Η «Casablanca» του Michael Curtis με πρωταγωνιστές τον Humphrey Bogart και την Ingrid Bergman βρίσκεται στα top10 όλων των κριτικών και κοινού ανάμεσα στις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών συνδυάζοντας το δράμα με τον ρομαντισμό αλλά και έντονα πολιτικά και αντιπολεμικά στοιχεία.

Εσύ θα γίνεις κομμάτι της ιστορίας;

Μεταφερθείτε πίσω στην Casablanca του 1940, το καταφύγιο των κατατρεγμένων και το τελευταίο «εμπόδιο» πριν την ελευθερία της Αμερικής κατά τη διάρκεια του πολέμου. Ανάμεσα σας θα ζωντανέψει το κλίμα της εποχής και ο μάταιος έρωτας του Rick και της Ilsa.

Σε συνδυασμό με την προβολή της ταινίας, περισσότεροι από 40 ηθοποιοί, animators και χορευτές, ζωντανή μουσική από jazz band με ύφος και κομμάτια της εποχής, σκηνικά βγαλμένα από την Casablanca του ‘40 και ένα «κρυφό» καζίνο, έχουν σκοπό να σε μεταφέρουν μέσα στην ταινία και να σε κάνουν κομμάτι της! Θα χάσεις το μεγαλύτερο event των Χριστουγέννων στην Αθήνα;

Μετά την ολοκλήρωση της παράστασης θα πραγματοποιηθεί ένα original 40s χριστουγεννιάτικο πάρτι, με live μουσική και πολύ χορό. Suggested dress code: formal / 40’s

Ο βασικός σκοπός του Cinema Alive είναι να κάνει τον θεατή κομμάτι της προβαλλόμενης ταινίας συνδυάζοντας τις τέχνες του κινηματογράφου, μουσικής, θεάτρου και installations. Τα Immersive Events αποτελούν την απόλυτη τάση του 21ου αιώνα, στον χώρο της ψυχαγωγίας διεθνώς.


Info
24-30 Δεκεμβρίου 2019. Οι πόρτες ανοίγουν 20:00. TRES (πρώην Lido Music Theater), Ζωοδόχου Πηγής 3, Αθήνα

Τιμές εισιτηρίων
Stool Chair Tickets: 15€ (ψηλά τραπέζια / σκαμπό)
Normal Table Tickets: 19€
Front row Table Tickets: 24€
VIP Table Tickets: 29€ (drink included)
Πλεονεκτήματα VIP: είσοδος χωρίς αναμονή / τραπέζι μπροστά στη σκηνή / 1 δωρεάν ποτό.

*Όλα τα εισιτήρια “table” είναι καθημερινά σε τραπέζι.
**Τα τραπέζια είναι για 4-5 άτομα. Σε περίπτωση που είστε περισσότεροι από 5 παρακαλούμε κλείστε τα εισιτήρια σας με το ίδιο όνομα προκειμένου να είστε σε διπλανά τραπέζια.

Κατά της διάρκεια του event υπάρχει η δυνατότητα για ποτό και φαγητό. Την cocktail list επιμελείται ο βραβευμένος barman Δημήτρης Καραίσκος. Όλα τα τραπέζια εξυπηρετούνται από σερβιτόρους.

Προπώληση εισιτηρίων: Σε όλα τα καταστήματα Public και το κατάστημα της Ticket Services (Πανεπιστημίου 39, εντός της στοάς). Online tickets εδώ

πηγή: athensvoice.gr