Το Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας είναι και πάλι εδώ

Το Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας επιστρέφει για μία ακόμη χρονιά και υπόσχεται να προσφέρει αξέχαστες καλοκαιρινές βραδιές, γεμάτες μουσική, χορό και θέαμα στο κοινό.

Στην ανακαινισμένη 3η μαρίνα Γλυφάδας, σε ένα μοναδικό σημείο, δίπλα στη θάλασσα, αλλά και σε άλλες όμορφες γωνιές της πόλης, οι δημότες της Γλυφάδας και όχι μόνο θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ξεχωριστές συναυλίες, κινηματογραφικές προβολές και θεατρικές παραστάσεις από καλλιτέχνες που έχουν αφήσει διαχρονικά το στίγμα τους, με την ώρα έναρξης όλων των εκδηλώσεων να είναι στις 9 μ.μ.

Η αρχή, λοιπόν, θα γίνει την Παρασκευή, 13 Ιουλίου, με τη θρυλική ταινία: «Όσα Παίρνει ο Άνεμος» και θα ακολουθήσουν την Κυριακή, 15 Ιουλίου, η θεατρική παράσταση: «Μόλις Χώρισα», τη Δευτέρα: 16 Ιουλίου, η συναυλία με τις μοναδικές Ευανθία Ρεμπούτσικα και Έλλη Πασπαλά και την Τετάρτη, 18 Ιουλίου, ο μεγάλος ερμηνευτής, Τόλης Βοσκόπουλος, έρχεται για μία μεγάλη συναυλία γεμάτη από τις επιτυχίες του, που θα απογειώσει τους αμέτρητους θαυμαστές του.

Σημειώνεται πως και φέτος, αντί εισιτηρίου, θα συγκεντρωθούν τρόφιμα και φάρμακα για τους δημότες που έχουν ανάγκη, τα οποία και θα διατεθούν μέσω των κοινωνικών δομών του Δήμου Γλυφάδας.

Το μήνυμα του Δημάρχου Γλυφάδας, κ. Γιώργου Παπανικολάου, αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Το Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας είναι και φέτος εδώ! Με ένα πλούσιο πρόγραμμα, που ετοιμάσαμε με πολύ μεράκι και πιστεύουμε θα καλύψει και τους πιο απαιτητικούς. Συναυλίες , θεατρικές παραστάσεις και ταινίες που θα γεμίζουν τις καλοκαιρινές βραδιές μας – αμέσως μετά τη λήξη του Μουντιάλ!

Η αρχή γίνεται αυτήν την Παρασκευή, 13/07, με τη θρυλική ταινία “Όσα Παίρνει ο Άνεμος” και ακολουθούν την Κυριακή 15/07, η θεατρική παράσταση “Μόλις Χώρισα”, τη Δευτέρα 16/07 συναυλία με τις μοναδικές Ευανθία Ρεμπούτσικα και Έλλη Πασπαλά και μια σπουδαία στιγμή: Την Τετάρτη 18/07 ο ανεπανάληπτος Τόλης Βοσκόπουλος.

Τη συνέχεια και ολόκληρο το πρόγραμμα του Ά μέρους του Φεστιβάλ μέχρι το τέλος Αυγούστου μπορείτε να τα δείτε στις φωτογραφίες. Θα επανέλθουμε ούτως ή άλλως και με επόμενες αναρτήσεις.

Σας περιμένουμε στην ανακαινισμένη 3η Μαρίνα Γλυφάδας, σε ένα μοναδικό χώρο που έχουμε δημιουργήσει δίπλα στη θάλασσα, αλλά και με προβολές ταινιών σε κάποιες όμορφες γωνιές της πόλης μας, με ώρα έναρξης για όλες τις εκδηλώσεις στις 9 το βράδυ και είσοδο δωρεάν.

Αντί εισιτηρίου, και φέτος συγκεντρώνουμε τρόφιμα και φάρμακα για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, τα οποία θα διατεθούν μέσω των κοινωνικών δομών του Δήμου μας».

Πηγή : iglyfada.gr