Το Magic Eraser της Google διαθέσιμο σε iPhone αλλά και σε όλα τα Android smartphones

Την περασμένη εβδομάδα, η Google ανακοίνωσε ότι θα έφερνε το εργαλείο Magic Eraser των Pixel, σε περισσότερα smartphones συμπεριλαμβανομένων των iPhone και άλλων Android μοντέλων

Η διάθεση έχει πλέον ξεκινήσει και αυτό σημαίνει ότι σύντομα θα πρέπει να δείτε την ενημέρωση σύντομα μέσα από την εφαρμογή Google Photos, αν είναι διαθέσιμη στο smartphone σας.

Αν έχετε στην κατοχή σας ένα τηλέφωνο Android (μη Pixel) ή ένα iPhone, αλλά είστε συνδρομητής στο Google One, σύντομα θα δείτε την ενημέρωση να είναι διαθέσιμη στις φωτογραφίες σας στο Google Photos. Αν είστε κάτοχος παλαιότερης συσκευής Pixel που δεν διαθέτει Tensor chipset, θα έχετε πλέον τη δυνατότητα χωρίς να χρειάζεται να έχετε συνδρομή στο Google One. Προηγουμένως, η λειτουργία ήταν αποκλειστικά για τις συσκευές Pixel με Tensor, κάτι που αλλάζει με αυτή την ενημέρωση.

Για να ελέγξετε αν έχετε τη λειτουργία, μεταβείτε σε οποιαδήποτε φωτογραφία στη βιβλιοθήκη των Google Photos, πατήστε Επεξεργασία και αναζητήστε την στην ενότητα Εργαλεία. Αν είναι διαθέσιμη, θα αναγράφεται η ένδειξη Magic Eraser με ένα λογότυπο Google One στη δεξιά πλευρά. Μπορεί επίσης να εμφανίζεται στην αρχή του μενού Προτάσεις στις “Φωτογραφίες Google”.

Την είδηση γνωστοποίηση για πρώτη φορά το μοιράστηκε ο λογαριασμός Google News στο Telegram, ενώ κάτοχοι του Samsung Galaxy S23 Ultra και του iPhone 14 Pro έχουν αναφέρει ότι βλέπουν την προσθήκη τις τελευταίες 2 ημέρες. Όπως συμβαίνει τις περισσότερες φορές σε αντίστοιχες περιπτώσεις, φαίνεται ότι πρόκειται για μια ενημέρωση σε επίπεδο server και η οποία ενεργοποιείται σταδιακά φτάνει να έχετε εγκατεστημένη τουλάχιστον την έκδοση 6.24 των Google Photos και άνω

Πηγή : insomnia.gr