Το μήνυμα του Κωνσταντάτου για τα τρία χρόνια στο τιμόνι του δήμου

Δείτε τι έγραψε στο facebook ο δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος για τη συμπλήρωση τριών χρόνων από τότε που ανέλαβε τη διοίκηση του δήμου :

Την Άνοιξη αν δεν την βρείς, τη φτιάχνεις !
Σαν σήμερα ακριβώς πριν από 3 χρόνια αναλάβαμε την διοίκηση του Δήμου μας και ορκιστήκαμε να υπηρετούμε την πόλης μας .
Θεωρώ πως μέχρι σήμερα έχουμε τηρησει επάξια τον ορκο μας και έχουμε αφιερώσει ολη μας την Ενέργεια στο σκοπό αυτο. Σε σας!

Με επιμονή και συνέπεια , μέσα στην Κρίση και με ελάχιστα χρήματα, έχουμε συντελέσει σε ένα μικρό θαύμα Αναγέννησης της πόλης μας με 185 έργα ( ενδεικτικά να αναφέρω 28 νέες παιδικές χαρές, 12 γήπεδα μπάσκετ, 32 ανακαινισμένα προαύλια, 3 Οικογενειακά Πάρκα, Δημοτική Συγκοινωνία, νέα ΚΑΠΗ, 38 ανακαινισμένα σχολικά συγκροτήματα κ πολλα που θα δείξουμε στον Απολογισμό μας)

Έτσι θα συνεχίσουμε με αγάπη και μεράκι μέχρι το 2019 που θα ζητήσουμε ξανά την ψήφο εμπιστοσύνης σας ώστε να ανανεωθεί η θητεία μου στο τιμόνι του Δήμου μας .
Καλο μήνα σε όλους Φίλοι μου και να θυμάστε πάντα πως υπηρετούμε την πόλη έχοντας ως επίκεντρο της πολιτικής μας τις λέξεις που ζωγραφίσαμε στα πλαγια του ανακαινισμένου Δημαρχείου μας. Καλό μήνα συνεχίζουμε με νέα έργα την Αναγέννηση της πόλης μας!