Το ΝΕΟ EPSILON είναι γεγονός!

Από ”Ε” μετονομάστηκε σε epsilontv και στη συνέχεια OPEN BEYOND που είναι και το τελικό όνομα.

Στέλνοντας το epsilontv στο χρονοντούλαπο της tv. Λάθος! Το ΝΕΟ EPSILON είναι γεγονός και εκπέμπει κανονικά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Τι όχι;

Δείτε παρακάτω…

Όλοι γνωρίζαμε πως από την Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017, το κανάλι αγοράστηκε από τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, σωστά; σωστά. Λίγες ημέρες πριν, μας συστήθηκε με την ονομασία OPEN BEYOND αφήνοντας πίσω το παλιό γνώριμο epsilontv.

Έλα όμως που δεν το άφησε πίσω. Δεν θα το άφηνε για την ακρίβεια ο Φίλιππος Βρυώνης. Το OPEN παραμένει ως έχει ως OPEN χωρίς καμία αλλαγή. Συνεχίζει να εκπέμπει κανονικά από την πρώτη συχνότητα που το γνωρίσαμε ως 902 και μετέπειτα epsilontv. Το ΝΕΟ EPSILON, γιατί έτσι είναι η ονομασία, ξεκίνησε να εκπέμπει με καθημερινό ζωντανό πρόγραμμα από τις 30 Οκτωβρίου με το πρώτο σήμα που μας είχε συστηθεί στην αρχή, από την συχνότητα του πρώην AB Channel, πρώην EXTRA, πρώην NEW TV και τώρα ΝΕΟ EPSILON!

Μόνο που αυτήν την φορά το ΝΕΟ EPSILON είναι περιφερειακής εμβέλειας, και όχι εθνικής, σε αντίθεση με το παλιό epsilontv (τώρα OPEN BEYOND).

Το ΝΕΟ EPSILON με έδρα το Περιστέρι εκπέμπει επίγεια ψηφιακά από 13 κέντρα εκπομπής στην Αττική και στην Εύβοια και δορυφορικά, μέσω της συνδρομητικής πλατφόρμας της COSMOTE TV.

Διαδικτυακά μπορείτε να το παρακολουθήσετε μέσα από το neotv.gr

https://www.facebook.com/NeoEpsilonTV/

ΝΕΟ EPSILON – Νέο πρόγραμμα, νέες συνήθειες.

πηγή: mikrofwno.gr