Μανώλης Γλέζος: Το «τελευταίο αντίο» στον μεγάλο Έλληνα – Μεσίστια η σημαία στην Ακρόπολη

Σε στενό οικογενειακό κύκλο λόγω των απαγορεύσεων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού, πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Μανώλη Γλέζου, που έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Δευτέρας στα 97 του χρόνια, στο Α’ νεκροταφείο.


Την εξόδιο ακολουθία τέλεσε ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ενώ το παρών έδωσαν μόνο στενοί συγγενείς


Αν δεν υπήρχαν οι έκτακτες συνθήκες, είναι βέβαιο ότι εκατοντάδες χιλιάδες λαού, θα ήταν κοντά στον άνθρωπο που ήταν παρών σε όλους τους αγώνες του ελληνικού λαού.


Η ελληνική σημαία στην Ακρόπολη, η σημαία που τόσο τίμησε με τη στάση ζωής του ο ήρωας της Εθνικής Αντίστασης και αγωνιστής της Αριστεράς, κυματίζει μεσίστια. Μεσίστιες κυματίζουν οι σημαίες και σε όλους τους μαρτυρικούς δήμους, που καταστράφηκαν από τα στρατεύματα κατοχής των ναζί στην Ελλάδα.


Η οικογένεια Γλέζου είχε κάνει έκκληση αντί στεφάνου να γίνει δωρεά στη Βιβλιοθήκη Νίκου Ν. Γλέζου στ’ Απεράθου.


Η ανακοίνωση της οικογένειας Μανώλη Γλέζου

“Ο αγαπημένος μας σύζυγος, πατέρας και παππούς, o αγωνιστής Μανώλης Γλέζος έφυγε τη Δευτέρα 30 Μάρτη από την ζωή.

Η οικογένειά του ευχαριστεί θερμά τη Διοίκηση, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου ΝΙΜΤΣ, στο οποίο είχε νοσηλευτεί πολλές φορές στο παρελθόν, καθώς και τη Διοίκηση, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ, για τις άοκνες προσπάθειές τους, τις τελευταίες μέρες της ζωής του.

Η κηδεία του Μανώλη Γλέζου, λόγω των περιορισμών που ισχύουν, θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Γνωρίζουμε ότι οι σκέψεις των ανθρώπων που τον γνώρισαν στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, των φίλων του, των συναγωνιστών του, των συγγενών του και των συγχωριανών του, τον συντροφεύουν.

Η οικογένεια παρακαλεί αντί στεφάνου να γίνει δωρεά στη Βιβλιοθήκη Νίκου Ν. Γλέζου στ’ Απεράθου (Τράπεζα Εurobank, Αρ. Λογαριασμού: 0026-0244-12-0201196948 IBAN GR6202602440000120201196948)”.


πηγή : newsbomb.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here