Το θερινό σινεμά “Αριάν” ανοίγει τις πόρτες του

Ο θερινός κινηματογράφος, που έρχεται για να δώσει νέα πνοή στη Γλυφάδα, επιστρέφει τo Σάββατο 9 Ιουνίου.

Από επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται επιτυχημένα στο χώρο του κινηματογράφου έγινε πραγματικότητα η αναβίωση του ιστορικού και αγαπημένου κινηματογράφου της Γλυφάδας, Αριάν, που είχε παραμείνει κλειστός για περισσότερα από 30 χρόνια. Και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.

Αυτό το Σάββατο 9 Ιουνίου, το θερινό σινεμά Αριάν ανοίγει και πάλι τις πόρτες του, πλήρως ανανεωμένο και ανακαινισμένο και σίγουρα θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον. Ήρθε για να δώσει μια νέα πνοή διασκέδασης στην περιοχή της Γλυφάδας..

Το σινεμά έχει 300 θέσεις, οι οποίες θα είναι αριθμημένες. Πολύ σημαντικό, διότι θα μπορείς να προαγοράσεις χωρίς επιβάρυνση το εισιτήριο σου στο www.ariancinema.gr αποφασίζοντας που θέλεις να καθίσεις και δεν θα χρειάζεται να φτάνεις μια ώρα νωρίτερα για να πιάσεις θέση,

Θα έχει τη μεγαλύτερη πανοραμική οθόνη προδιαγραφών DCI θερινού σινεμά που έχουμε δει μέχρι στιγμής. Το κυλικείο του θα είναι απλά απολαυστικό και θα μπορούμε να απολαύσουμε γευστικά snacks και παγωμένα αναψυκτικά, μπύρες και ποτά. Ό,τι πρέπει για τα ζεστά καλοκαιρινά βράδια.

Η διάταξη του χώρου, όπως θα διαπιστώσετε, είναι επίσης μοναδική. Εκτός από τις κλασικές καρέκλες σκηνοθέτη, μπορεί κανείς να επιλέξει ψηλές  καρέκλες σκηνοθέτη, “ξαπλώστρες πουφ”, να κλείσει θέσεις σε ειδικά θεωρεία, ή ακόμα και να εξασφαλίσει την θέση του στις κερκίδες με τις Premium πολυθρόνες.  Ακόμα μια παρέα, έως 5 άτομα, θα έχει την δυνατότητα να κλείσει αποκλειστικά κρεβάτι/καναπέ που θα βρίσκεται πίσω πίσω.

Μια πραγματικά ξεχωριστή πρόταση για σινεμά. Ένα μέρος όπου θα μπορείτε να απολαύσετε τις αγαπημένες σας ταινίες, να δροσιστείτε με μια παγωμένη μπύρα, “να χαλαρώσετε κάτω από τα αστέρια βλέποντας αστέρια” και να περάσετε τέλεια.

Από το Σάββατο 9 Ιουνίου, λοιπόν, μη χάσετε την πρώτη προβολή του Αριάν στις 20:50 Jurassic World: Fallen Kingdom και στις 23:10 I Feel Pretty.

Θερινός Κινηματογράφος Αριάν, Λεωφ. Αγγέλου Μεταξά 11(Εντός της στοάς Αριάν), Γλυφάδα

Πηγή : Nou-pou.gr