Το Βουνό του Ελληνικού-Αργυρούπολης στο επίκεντρο της πολιτικής μας! (Video)

Στα 3 χρόνια θητείας μας ως Δημοτική Αρχή θέσαμε το Βουνό μας και την προστασία του στο επίκεντρο της πολιτικής μας. Για τον λόγο αυτό πραγματοποιήσαμε τα ακόλουθα έργα:

Συστήσαμε την Ομάδα Εθελοντών Δασοφύλαξης την οποία και εξοπλίσαμε κατάλληλα. Αγοράσαμε ιδιόκτητο πυροσβεστικό όχημα ώστε να παρέμβουμε πρώτοι την κρίσιμη στιγμή. Ανατάξαμε την γεώτρυση στην οδό Κιάφας που είχε 20 χρόνια να λειτουργήσει και σε συνεργασία με τον ΣΠΑΥ τοποθετήσαμε 100 υδροβόλα όπου μέσα από 12 αντλίες και 4 αντλιοστάσια βρέχουν συνεχώς το βουνό. Επισκευάσαμε και λειτουργήσαμε ξανά την περίφημη λίμνη ενώ τέλος πραγματοποιήσαμε 2 μεγάλες δεντροφυτεύσεις με την συμμετοχή χιλιάδων πολιτών όπου φύτεψαν περισσότερα από 5000 δενδρύλλια στην γή του Υμηττου .

Το Βουνό είναι ζωή και κάνουμε ότι μπορούμε για να το προστατέψουμε και να το διαφυλάξουμε ως Δημοτική Αρχή με συγκεκριμένα έργα που τόσο τα είχε ανάγκη γιατί είχε παραμεληθεί πολύ τα προηγούμενα χρόνια.

Αποδεικνύουμε έμπρακτα και στον τομέα αυτό πως εμείς μπορούμε!

1/9/2014-1/9/2017 , συμπληρώσαμε 3 χρόνια Δημιουργικής Θητείας για τον Δήμο μας και συνεχίζουμε δυναμικά το έργο Αναγέννησης της Πόλης μας.