Του… αίματος στις φυλακές Κορυδαλλού! Δηλητηριάσεις, ναρκωτικά, “συμβόλαια θανάτου”

Κάτι… περίεργο συμβαίνει το τελευταίο διάστημα στις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έχουν χάσει την ζωή τους δυο πρόσωπα “κλειδιά” που έχουν σχέση, με τον έναν η τον άλλο τρόπο, με την δολοφονία του Μιχ. Ζαφειρόπουλου και κατ’ επέκτασιν με την υπόθεση της “Energa”.

Την Κυριακή έγινε γνωστό πως βρέθηκε νεκρός μέσα στο κελί του ένας 34χρονος Αλβανός, οποίος είχε έμμεση σχέση με την δολοφονία Ζαφειρόπουλου, καθώς πριν σκοτώσουν οι δυο Αλβανοί τον γνωστό ποινικολόγο, είχαν βρει καταφύγιο στο διαμέρισμα του 34χρονου στην Καλλιθέα.

Μάλιστα και όπως είχε αποκαλύψει πρόσφατα το newsit.gr, ο 34χρονος είχε συλληφθεί από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής, καθώς είχαν πληροφορίες πως προετοίμαζε απόδραση τύπου Πάσσαρη για τον Αρμπέν Μπάκο, τον μακελάρη του Μικρολίμανου δηλαδή, οποίος επίσης κατηγορούνταν για την δολοφονία Ζαφειρόπουλου ως ηθικός όμως αυτουργός.

Στο διαμέρισμα του 34χρονου στην Καλλιθέα είχαν βρεθεί το Μάρτιο του 2017, δυο στολές Αστυνομικών, αλεξίσφαιρα, δυο Καλάσνικοφ και χειροβομβίδες, υλικά τα οποία βέβαια θα χρησιμοποιούνταν για το μακελειό που προετοίμαζαν, προκειμένου να καταφέρει ο Μπάκο να αποδράσει.

Το αίμα που… δεν σταματά να κυλά στις φυλακές Κορυδαλλού

Στο μεταξύ τον Α. Μπάκο σκότωσε, πριν από περίπου μια εβδομάδα στις φυλακές Κορυδαλλού, ο φυσικός αυτουργός της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου Ιμπραχίμ Μραχιμάϊ, δήθεν για να πάρει το αίμα του άτυχου ποινικολόγου πίσω. Ωστόσο οι αστυνομικοί που ερεύνησαν την υπόθεση εκτιμούν πως τα κίνητρα της δολοφονίας του επικίνδυνου κακοποιού στις φυλακές Κορυδαλλού, μάλλον έχουν να κάνουν με τα σκοτεινά και συνάμα αιματηρά παιχνίδια εξουσίας, μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού.

Στο μεταξύ και όσον αφορά στο θάνατο του 34χρονου, μάλλον πρόκειται για παθολογικά αίτια, ή ακόμα για θάνατο που προήλθε από χρήση ναρκωτικών, καθώς ο ίδιος ήταν χρόνιος χρήστης ηρωίνης.

Ωστόσο το περίεργο είναι πως ένας δεύτερος κατηγορούμενος για ηθική αυτουργία στην δολοφονία Ζαφειρόπουλου, επίσης κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού, είχε δώσει το όνομα του 34χρονου ως μάρτυρα υπεράσπισής του στην επικείμενη δίκη και μάλιστα, προκειμένου ο 34ρονος να αναφέρει κινήσεις για την δηλητηρίαση του φερόμενου ηθικού αυτουργού, που ίσως είχε ενορχηστρωθεί από ανθρώπους που δεν θέλουν να γίνουν αποκαλύψεις, τόσο για την δολοφονία Ζαφειρόπουλου, όσο και για την υπόθεση της “Energa”.

Μάλιστα ο συγκεκριμένος άνθρωπος υποστηρίζει πως τον 34χρονο επίσης τον δηλητηρίασαν τα ίδια κυκλώματα, τα οποία ήθελαν να δηλητηριάσουν και τον ίδιο, προκειμένου να του κλείσουν το στόμα.

Σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του η απόπειρα να δηλητηριάσουν τον ίδιο απέτυχε, διότι Πακιστανοί και Κούρδοι τον ενημέρωσαν πως κάποιοι είχαν βρει δηλητήριο που θα του έριχναν στο φαγητό του, που δίνεται στις φυλακές Κορυδαλλού. Ο ίδιος υποστηρίζει πως έχει κρατήσει ένα δείγμα από αυτό το δηλητήριο, προκειμένου να το καταθέσει και επίσημα στης Αρχές.

Τέλος ο πρόεδρος των σωφρονιστικών υπαλλήλων Σπύρος Καρακίτσος αναφερόμενος στον τρίτο κατά σειρά θάνατο κρατούμενου, ανέφερε σε συνέντευξή του ότι: “….Εντός φυλακών γίνεται όχι μόνο χρήση αλλά και εμπόριο ναρκωτικών, με τις τιμές να είναι πολλαπλάσιες από αυτές που ισχύουν στην αγορά”.

πηγή: Θεοδόσης Πάνου / newsit.gr