Τραγωδία στο Αίγιο: Με 102 χλμ πήρε τη στροφή ο οδηγός και σκότωσε γιαγιά και εγγόνι

Βγήκε το πόρισμα για το τροχαίο στο Αίγιο, όπου ένας 28χρονος παρέσυρε και σκότωσε μία γιαγιά μαζί με το εγγόνι της. Η γιαγιά δεν πρόλαβε καν να αντιδράσει.

Στο Τροχαίο Πατρών, παραδόθηκε το πόρισμα για το τροχαίο στο Αίγιο, όπου ένας 28χρονος οδηγός παρέσυρε και σκότωσε γιαγιά και εγγονάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Star, στο πόρισμα αναφέρεται ότι το αυτοκίνητο του οδηγού είχε αναπτύξει ταχύτητα από 80 έως 130 χιλιόμετρα. Τη στιγμή όμως που μπήκε στη στροφή η ταχύτητά του ήταν μεγαλύτερη από 102 χιλιόμετρα γι’ αυτό και έγινε η εκτροπή.

Αναφέρεται επίσης ότι η εκτροπή του οχήματος οφείλεται σε ταχύτητα μεγαλύτερη της επιτρεπόμενης της καμπυλότητας της στροφής, ενώ πρώτα χτύπησε το καρότσι, στο οποίο βρισκόταν το μωρό, που εκτινάχθηκε σε απόσταση πέντε μέτρων και χτύπησε με το κεφάλι σε κολώνα.

Κατέληξαν επίσης στο συμπέρασμα ότι η γιαγιά δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Το αυτοκίνητο πέρασε από πάνω της. Υπάρχουν ίχνη από τον τροχό στα χέρια της.

Οι δύο πραγματογνώμονες είναι σαφείς. Δεν υπήρχε καμία μηχανική βλάβη στο αυτοκίνητο πριν τη σύγκρουση.

Η τροχαία Πατρών θα παραδώσει το πόρισμα στον Εισαγγελέα του Ναυτοδικείου. Ήδη έχει ασκηθεί ποινική δίωξη στον οδηγό, ο οποίος θα απολογηθεί για ένα κακούργημα και τρία πλημμελήματα τις επόμενες ημέρες.

πηγή: news247.gr