Βραβείο για την ανακύκλωση στερεών αποβλήτων στο Δήμο Γλυφάδας

Βραβείο στα Environmental Awards 2020 απονεμήθηκε στο Δήμο Γλυφάδας, για την ορθολογική διαχείριση στερεών αποβλήτων, με στόχο την αύξηση της ανακύκλωσης και την προστασία του περιβάλλοντος !

Ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου έγραψε στο Facebook για αυτή τη σημαντική διάκριση για την πόλη. Χαρακτηριστικά σημείωσε:
“Μια βράβευση που την υποδεχθήκαμε με μεγάλη χαρά και είναι αποτέλεσμα μιας μεγάλης και συντονισμένης προσπάθειας ετών, για να αυξήσουμε θεαματικά τα ποσοστά ανακύκλωσης, να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των κατοίκων και εργαζομένων στην πόλη μας και να εξοικονομήσουμε πόρους και ενέργεια.

Έχουμε ακόμα πολλά να κάνουμε και με τη βοήθεια και συνεργασία όλων, η Γλυφάδα μας θα γίνει Δήμος πρότυπο για την ανακύκλωση σε όλα τα ρεύματα και για τη διαχείριση των απορριμμάτων.

Πολλά μπράβο κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εργαζομένους του Δήμου μας, στην προηγούμενη αντιδήμαρχο καθαριότητας Άννυ Καυκά για την τρομερή προσπάθεια που κατέβαλε και στο νέο αντιδήμαρχο Δημήτρη Ακρίβο, που συνεχίζει με αμείωτη ένταση και ενθουσιασμό το σημαντικό έργο που επιτελούμε στον τομέα αυτό”.