Ξέσπασμα Γιάννη Ζουγανέλη: τα χρήματα από την ΕΡΤ και οι μετανάστες

Απαντήσεις σε όσα λένε για τα χρήματα από την ΕΡΤ και η θέση που παίρνει για το μεταναστευτικό.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε στην εκπομπή “Τι λέει;” και αναφέρθηκε ανάμεσα σε άλλα και σε κάποιες συγκεκριμένα θέματα τα οποία τον ενοχλούν.

Ο ηθοποιός απάντησε σε όσους τον κατηγορούν για τη συνεργασία του με την ΕΡΤ, καθώς και για την είσπραξη μεγάλων ποσών λόγω αυτής της συνεργασίας: «Μου επισυνάπτουν ότι έκανα δουλειά στην ΕΡΤ κι επειδή είμαι στην ΕΡΤ σημαίνει ότι ταυτίζομαι με την εξουσία που κυβερνά, ενώ είμαι 40 χρόνια στην ΕΡΤ. Υπάρχει τρομερή αυθαιρεσία, διαστρεβλώνουν τα πράγματα ότι παίρνω 12,000 την εκπομπή. Δηλαδή, όσο κόστιζε η εκπομπή το χρέωναν σε εμένα».

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής τον ρώτησε και για το μεταναστευτικό θέμα κι εκείνος δήλωσε: «Να πω μια αλήθεια, ο Έλληνας μετανάστης δεν έχει καμία σχέση με τους μετανάστες που βλέπουμε εδώ πέρα και φιλοξενούμε εμείς. Καμία σχέση! Να σε φιλοξενήσω αλλά να μου πατήσεις το κεφάλι μέσα στο σπίτι μου; Όχι, δεν το θέλω. Πρέπει κάποια στιγμή να λέμε την αλήθεια. Τσακώθηκα με μετανάστη γιατί όταν τους πήγαμε κάποια στιγμή για να φάνε, εγώ ήμουν αυτός που επιλέχθηκε για να μοιράζω σαλάτες και ένας μου την πετάει και μου λέει «χούμους». Ε, του την έφερα στο κεφάλι! Δεν καταλαβαίνω Χριστό».

Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπε:

πηγή: thetoc.gr