Παρουσιάστηκε το Xiaomi Black Shark Helo με 10GB RAM

Πριν μερικούς μήνες, είχαμε γνωρίσει το gaming phone Black Shark της Xiaomi και, τώρα, έρχεται η ώρα για την αναβαθμισμένη έκδοση Black Shark Helo με αρκετές αλλαγές.

Παρόλο που η σχεδίαση παραμένει παρόμοια, η συσκευή διαθέτει πλέον AMOLED οθόνη 6″ ανάλυσης Full HD+ (2160×1080 pixels), μειωμένα bezels & στερεοφωνικά ηχεία στην εμπρόσθια επιφάνεια. Η κατασκευή της είναι από μέταλλο και γυαλί, ενώ διαθέτει και ανανεωμένο camera setup με dual cameras 20+12MP, καθώς και selfie camera 20MP. Συναντάμε ακόμη οπίσθιο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και ενσωματωμένο LED στο πίσω μέρος που φωτίζει το λογότυπο της συσκευής (θυμίζοντας Razer Phone 2), μαζί με δύο ακόμη LED strips στο frame της.

To Xiaomi Black Shark Helo διαθέτει τον επεξεργαστή Snapdragon 845, εντυπωσιάζει όμως γιατί είναι το πρώτο gaming phone της αγοράς με επιλογή για 10GB RAM. Ουσιαστικά, οι καταναλωτές έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε έκδοση με 6GB RAM/128GB storage, 8GB RAM/128GB storage και 10GB RAM/256GB storage.

Η συσκευή διαθέτει ακόμη dual-pipe liquid cooling system καθώς και την επιλογή Shark Space που αυξάνει την απόδοση, περιορίζοντας τις εφαρμογές που τρέχουν στο background.

Η μπαταρία του Xiaomi Black Shark Helo φτάνει τα 4.000mAh, διαθέτοντας δυνατότητες γρήγορης φόρτισης, ενώ υποστηρίζονται ακόμη 4G LTE, Bluetooth 5.0 και MIUI 10 out of the box.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα μοντέλα των 6 και 8GB RAM θα πωλούνται με δώρο analog stick, ενώ στο μοντέλο των 10GB θα δίνονται δώρο δύο controllers. Όσο για το κόστος της συσκευής, ξεκινάει από τα $461 στην έκδοση των 6GB RAM και φτάνει έως τα $605 στην έκδοση με τα 10GB RAM.

Πηγή: myphone.gr