Αστρολογία: Χριστουγεννιάτικοι έρωτες, πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου φέτος τις γιορτές;

Διανύουμε τον τελευταίο μήνα της χρονιάς με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο παθιασμένο ζώδιο του Σκορπιού. Τα συναισθήματα γίνονται έντονα, μυστηριώδη, φλογερά, σαρωτικά. Η λίμπιντο αυξάνεται ενώ και ζήλιες και πάθη βρίσκονται στη σκηνή.

ΚΡΙΟΣ
Το ερωτικό θερμόμετρο ανεβαίνει και η ζήλια κυριαρχεί. Περνάς μια περίοδο ενδοσκόπησης και είσαι πιο κτητική με τον σύντροφό σου. Είσαι πιο ευαίσθητη και έχεις ανάγκη να σου δείχνουν αγάπη και αφοσίωση. Κάποιες φοβίες μπορεί να βγουν στην επιφάνεια και μπορεί να αναρωτιέσαι για το κατά πόσο ταιριάζεις με το ταίρι σου. Αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια παθιασμένη και σεξουαλική σχέση. Πρόσεχε τα λόγια σου με τη νέα Σελήνη στις 7.

ΤΑΥΡΟΣ
Με την Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο ανοίγονται νέοι ορίζοντες για τις σχέσεις σου. Πλησιάζεις περισσότερο το σύντροφό σου ενώ αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία. Μπορεί πάλι να νιώσεις πως δεν σε στηρίζουν όσο θα ήθελες ή να κατανοήσεις τις λανθασμένες επιλογές που μπορεί να έχεις κάνει στη συναισθηματική σου ζωή. Οι απαιτήσεις σου είναι πολλές και τώρα συνειδητοποιείς τις καταστάσεις. Μπορεί πάλι να απαιτήσεις όσα επιθυμείς από το σύντροφό σου. Προσπάθησε να ισορροπήσεις τα θέλω σου με αυτά του συντρόφου σου και απόφυγε τις ρήξεις για οικονομικά θέματα. Βρες τη χρυσή τομή. Η πανσέληνος στις 22 θα φέρει αισιοδοξία στις σχέσεις σου ενώ μπορεί να βιώσεις και δυνατές ερωτικές στιγμές λίγο πριν την πρωτοχρονιά. Έχε ανοιχτές τις κεραίες σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με την Αφροδίτη στο Σκορπιό τρέχεις να προλάβεις πρακτικά θέματα με το ταίρι σου. Περιόρισε τον εγωισμό σου και την απόλυτη συμπεριφορά σου με τη νέα Σελήνη στο απέναντι ζώδιο στις 7. Θα γίνουν αλλαγές στην προσωπική σου ζωή και δεν αποκλείεται να κάνεις νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες αν είσαι μόνη. Ένα ειδύλλιο μέσα από τον εργασιακό χώρο είναι πιθανό. Με την πανσέληνο στις 22 κάτι νέο φαίνεται να ξεκινά αφού αυτός ο μήνας είναι κουραστικός σε κάθε επίπεδο, κυρίως από τις απαιτήσεις των άλλων. Προσοχή σε λανθασμένες επιλογές. Απόφυγε τη γκρίνια στα μέσα του μήνα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Αφροδίτη σε βοηθά να προσεγγίσεις το σύντροφό σου, σε κάνει γοητευτική και δεν περνάς απαρατήρητη. Ο μήνας είναι ερωτικός και εκφράζεις τα συναισθήματά σου. Έχεις όρεξη να διασκεδάσεις, να χαρείς και να περάσεις όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα. Μια γνωριμία μέσα από χώρο ψυχαγωγίας είναι πιθανή αν είσαι μόνη. Η νέα Σελήνη στις 7 σου ζητά να είσαι συγκροτημένη και όχι απερίσκεπτη. Προσπάθησε να είσαι όσο πιο ξεκάθαρη γίνεται. Με την πανσέληνο στο ζώδιό σου στις 22 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για τις σχέσεις σου. Είσαι δημιουργική και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Το πάθος αλλά και η ερωτική σου διάθεση ενισχύονται.

ΛΕΩΝ
Με την Αφροδίτη γίνεσαι πιο εσωστρεφής και εστιάζεις περισσότερο σε αυτά που σου λείπουν παρά σε αυτά που διαθέτεις. Έχεις ανάγκη από ασφάλεια, ζεστασιά, θαλπωρή και μπορεί αυτά να μην τα εισπράττεις από το ταίρι σου. Υπάρχει κίνδυνος για αυταπάτες, για απογοητεύσεις, για ματαιώσεις. Με τη νέα Σελήνη στις 7 μπορεί να χρειαστεί να βοηθήσεις αγαπημένα πρόσωπα. Φιλοσόφησε περισσότερο τα πράγματα και μην εγκλωβίζεσαι σε καταστάσεις που δεν προχωρούν. Ο Δίας θα σου δώσει ευκαιρίες στον έρωτα, θα σε κάνει πιο περιπετειώδη, πιο εξωστρεφή, θα σου δώσει όρεξη και διάθεση για να ζήσεις όμορφες στιγμές ενώ μπορεί να φέρει και έναν απόγονο. Έχεις δικαίωμα στην ευτυχία και εκφράζεις τις επιθυμίες σου με θάρρος. Προσπάθησε να βελτιώσεις τις σχέσεις σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με την Αφροδίτη μπορείς να κάνεις νέες γνωριμίες, συναντήσεις, επαφές. Μπαίνεις σε μια πιο εξωστρεφή περίοδο και αν είσαι μόνη, το έδαφος είναι πρόσφορο για κάτι νέο. Αν έχεις σχέση, θα βγεις από τη ρουτίνα. Κάποιες πιέσεις μπορεί να δεχτείς με τη νέα Σελήνη στις 7. Να είσαι πιο συγκροτημένη. Η πανσέληνος στις 22 θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά στον αγαπημένο σου και να βελτιώσεις την επικοινωνία. Τα συναισθήματά σου είναι πιο ξεκάθαρα. Προσοχή στον Άρη, από το απέναντι ζώδιο, που μπορεί να φέρει εντάσεις, γκρίνια, παραποιημένες εντυπώσεις, ψευδαισθήσεις και εξαπατήσεις που θα σε κάνουν να πέσεις από τα σύννεφα. Μην πλάθεις όνειρα και φαντασιώσεις που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Δες τα πράγματα ρεαλιστικά. Τα Χριστούγεννα είναι πιο ρομαντικά και τρυφερά. Βρίσκεσαι με ανθρώπους που σε κάνουν να νιώθεις ήρεμη. Λίγο πριν το τέλος της χρονιάς, κάτι δυνατό μπορεί να απογειώσει την ερωτική σου ζωή, να σε αναζωογονήσει και να σε συναρπάσει.

ΖΥΓΟΣ
Η Αφροδίτη βοηθάει τις σχέσεις σου. Είναι ένας μήνας που μπορείς να σταθεροποιηθείς και να θέσεις επί τάπητος πιο συγκεκριμένα τα προβλήματα καθώς βλέπεις πλέον ξεκάθαρα τις ανάγκες σου. Η νέα Σελήνη στις 7 σου ζητά να μην είσαι αδιάλλακτη γιατί θα υπάρξουν απομακρύνσεις. Δες με καθαρή ματιά τους στόχους σου και ξεκαθάρισε τι ακριβώς επιθυμείς από την άλλη πλευρά. Δείξε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στο σύντροφό σου και επένδυσε σ’ αυτόν αν η σχέση δεν είναι προβληματική. Βρες τις ισορροπίες σου και πρόσεχε σε ποιον εξομολογείσαι τις σκέψεις σου για να μην εξαπατηθείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου αυξάνει κατακόρυφα τη γοητεία σου. Το θερμόμετρο ανεβαίνει στην ερωτική σου ζωή, το κλίμα αναζωπυρώνεται. Αν είσαι μόνη, θα κάνεις νέες γνωριμίες. Η νέα Σελήνη στις 7 σε κάνει πιο εξωστρεφή, όμως οι εμμονές σε παρασύρουν. Μπορεί να μην βλέπεις και πολύ καθαρά πρόσωπα και καταστάσεις στη ζωή σου. Αγαπημένα σου πρόσωπα όμως σε στηρίζουν. Η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη, εκφράζεις τα συναισθήματά σου, ανοίγεις την καρδιά σου σε ανθρώπους που σε αγαπούν και σε ποθούν και υποδέχεσαι τον έρωτα. Η αυτοπεποίθησή σου τονώνεται και ασχολείσαι με οτιδήποτε μπορεί να φτιάξει την διάθεσή σου. Ο Άρης, από την πλευρά του, φροντίζει να ενισχύει και αυτός την ερωτική σου διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Αφροδίτη σε κάνει εσωστρεφή. Αν έχεις σχέση, μπορεί να έρθουν κάποια παράπονα ή αμφιβολίες στο προσκήνιο από το ταίρι σου και αν είσαι μόνη, οι νέες γνωριμίες δεν θα έχουν τη δυναμική να προχωρήσουν όσο θα ήθελες. Τα πράγματα είναι αρκετά ασαφή καθώς δεν έχεις κατασταλάξει σε επιθυμίες και σε συναισθήματα. Προσοχή σε αδιέξοδες ιστορίες. Η νέα Σελήνη στις 7 στο ζώδιό σου φέρνει εντάσεις είτε γιατί εσύ έχεις νεύρα είτε γιατί οι απαιτήσεις των άλλων είναι πολλές. Η πανσέληνος στις 22 σε σταθεροποιεί αλλά και σε πιέζει. Με το Δία στο ζώδιό σου, όλα θα είναι πιο εύκολα καθώς είσαι πιο ανοιχτή σε νέες ιδέες, συζητήσεις, γνωριμίες και πιο δεκτική στις αλλαγές. Προσοχή σε παγίδες και εξαπατήσεις ή παρανοήσεις στην οικογενειακή σου ζωή. Το τέλος της χρονιάς σε βρίσκει να αναζητάς περισσότερη ουσία στις σχέσεις σου αλλά δεν είναι βέβαιο πως θα τη βρεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με την Αφροδίτη έρχεσαι πιο κοντά σε φιλικά πρόσωπα. Αν είσαι μόνη, μπορείς να κάνεις νέες γνωριμίες μέσα από παρέες ή ομάδες. Αν έχεις σχέση, βάζεις νέους στόχους. Η νέα Σελήνη στις 7 φέρνει γκρίνια στην καθημερινότητα ενώ η πανσέληνος στις 22 στο απέναντι ζώδιο ανοίγει ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή σου. Έρχεσαι αντιμέτωπη με τις ευθύνες σου απέναντι στο σύντροφό σου. Αυτό το μήνα μπορείς να επικοινωνήσεις καλύτερα και να έρθεις πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα. Μείνε μακριά από οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσει αναστάτωση και ταραχή. Έχεις ανάγκη να βρεις μιαν αγκαλιά και να συγκινηθείς από τον έρωτα. Κράτα και μικρό καλάθι σε υποσχέσεις που μπορεί να σου δώσουν. Μέσα στις γιορτές επιθυμείς να ενισχύσεις τις συναισθηματικές σχέσεις σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με την Αφροδίτη έχεις πολύ πιο σημαντικά θέματα να ασχοληθείς από τον έρωτα. Εστιάζεις περισσότερο στην εικόνα που έχει το ταίρι σου για σένα και στις κοινωνικές σου επαφές. Με τη νέα Σελήνη στις 7 μπορεί να νιώθεις πως παίζονται παιχνίδια εξουσίας στη σχέση σου και αναρωτιέσαι ποιος έχει το πάνω χέρι. Με την πανσέληνο στις 22 έρχεσαι αντιμέτωπη με αλήθειες και αποδεσμεύεσαι από εμμονές. Ο έρωτας είναι ιδιαίτερος αυτό το μήνα. Μπορεί να γοητευτείς από ένα πρόσωπο μεγαλύτερο ή άτομο κύρους αλλά ο έρωτας δεν μπορεί να ανθίσει έτσι, με δόλιο τρόπο. Μπορεί πάλι να παρασυρθείς από τα συναισθήματά σου και οι συνθήκες να μην είναι κατάλληλες για σχέση διαρκείας.

ΙΧΘΥΕΣ
Η Αφροδίτη βοηθά την ηρεμία και την συνεννόηση στη σχέση σου. Νιώθεις ανεβασμένη και κάνεις επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Γοητεύεσαι από άτομα με λαμπρή προσωπικότητα, που εκφράζονται με πάθος. Νέοι ορίζοντες ανοίγονται και αναζητάς ένα πρόσωπο που θα ζήσεις την περιπέτεια μαζί του αν είσαι μόνη. Η νέα Σελήνη στις 7 σε πιέζει, σου δημιουργεί ανασφάλειες και σε καλεί να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις. Μείνε ρεαλίστρια. Η πανσέληνος στις 22 σε κάνει να ονειρεύεσαι ενώ κάνει και τις γιορτές ρομαντικές. Ο Άρης στο ζώδιό σου σού δίνει ενέργεια. Ένας συναρπαστικός έρωτας έρχεται στο προσκήνιο.

Γράφει: Χρύσα Συκά

πηγή: missbloom.gr