Υπαίθριος Παιδότοπος ILIOUPOLIS FUN PARK στην Ηλιούπολη

Για μοναδικές ώρες ανεμελιάς και ατελείωτου παιχνιδιού, ο υπαίθριος παιδότοπος ILIOUPOLIS FUNPARK, που βρίσκεται στην Ηλιούπολη, είναι ο κατάλληλος προορισμός για τους μικρούς μας φίλους!

Σε μια έκταση που καταλαμβάνει 1700 τ.μ., έχουμε δημιουργήσει ένα ξεχωριστό Πάρκο, όπου οι λιλιπούτειοι «πρωταγωνιστές» της ζωής σας βρίσκουν το ιδανικό μέρος για να εκφραστούν, να εκτονωθούν και να δημιουργήσουν, πάντα μέσα από μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών.

Στο χώρο μας κυριαρχεί το πράσινο, κάνοντας τον υπαίθριο παιδότοπο ILIOUPOLIS FUN PARK ένα «ζεστό» και ασφαλές περιβάλλον τόσο για τους μικρούς μας φίλους, όσο και για εσάς που τους συνοδεύετε. Όλα μας τα παιχνίδια πληρούν τις προδιαγραφές ασφαλείας της Ε.Ε. Και διαθέτουν πιστοποιήσεις από την ΕΒΕΤΑΜ.

Φουσκωτά, τραμπολίνο, baby kart είναι μερικά μόνο από τα παιχνίδια και τις δραστηριότητες που φιλοξενεί ο χώρος μας, για τους μικρούς μας φίλους. Και οι μεγάλοι μας φίλοι όμως δεν θα παραμείνουν παραπονεμένοι καθώς στο χώρο μας θα βρούν κερματοφόρα παιχνίδια για όλες τις ηλικίες και τις προτιμήσεις.

Το έμπειρο και άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προκειμένου να ζήσετε εσείς και το παιδί σας – με απόλυτη ασφάλεια – μοναδικές στιγμές, που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη σας!

Και για τους… μεγάλους φίλους μας, το πλήρως οργανωμένο αναψυκτήριό μας τους δίνει τη δυνατότητα να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης, χωρίς το άγχος της επίβλεψης των παιδιών τους, κάτι που αναλαμβάνουμε πλήρως εμείς.

Εκτός από παιχνίδι, ο υπαίθριος παιδότοπος ILIOUPOLIS FUN PARK, στην Ηλιούπολη, διατίθεται και για εκδηλώσεις, όπως παιδικά πάρτι κ.ά., πάντα σε οικονομικές και συμφέρουσες τιμές.

Μην καθυστερείτε άλλο, λοιπόν! Επισκεφθείτε μας ή επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα κιόλας και χαρίστε στο παιδί σας και σε σας τους ίδιους μια ξεχωριστή εμπειρία!

Υπαίθριος Παιδότοπος – ILIOUPOLIS FUN PARK

Σαλαμίνος & Ναυαρίνου (Εντός Πάρκου Ναυαρίνου)
163 45 Ηλιούπολη 

Τηλέφωνο 210 99.24.957
Κινητό τηλέφωνο 6947 37.48.59

info@ilioupolisfunpark.gr

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα έως Παρασκευή από 18:00 έως 23:00
Σάββατο και Κυριακή από 10:30-14:30 & 18:00-23:00.