Υπερπαραγωγή τα εγκαίνια της αντιπροσωπείας Mazda στη Γλυφάδα…

Η επιστροφή της Mazda μετά από πέντε χρόνια απουσίας (στον τομέα των πωλήσεων), γίνεται με εντυπωσιακό τρόπο και αυτό φάνηκε από τα εγκαίνια της πρώτης επίσημης αντιπροσωπείας που εδρεύει στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 88 στη Γλυφάδα.
Από δεξιά: Γιάννης Συγγελίδης, David McGonigle (επικεφαλής Mazda κεντρικής και Ν/Α/ Ευρώπης), Yasuhiro Shimizu (Πρέσβης της Ιαπωνίας) και Πολυχρόνης Συγελίδης

Επιβλητική αντιπροσωπεία

Το νέο κατάστημα της Autoone, που ανήκει στον Όμιλο Συγγελίδη είναι μία από τις μεγαλύτερες (αν όχι η μεγαλύτερη) και πιο εντυπωσιακές εκθέσεις της ιαπωνικής φίρμας στην Ευρώπη.

Οι άνθρωποι της Mazda Ευρώπης έχουν εντυπωσιαστεί με την αγάπη του κόσμου για την μάρκα…Την διαπίστωση αυτή έκανε ακόμα και ο Επικεφαλής της Mazda κεντρικής και Ν/Α Ευρώπης David McGonigle ο οποίος τις τελευταίες εβδομάδες έχει κάνει δεύτερο… σπίτι του την Ελλάδα και έχει μείνει άφωνος με το επίπεδο της συνεργασίας. Αυτή τη φορά στην ομιλία του μπροστά σε εκατοντάδες καλεσμένους δήλωσε εντυπωσιασμένος με την αγάπη του κόσμου για την μάρκα.

Αυτό που μένει είναι να πάρει σάρκα και οστά η συνεργασία των δύο πλευρών, κάτι που έχει αρχίσει να φαίνεται από την απήχηση που έχει στον κόσμο η Mazda αλλά και από τις μέχρι στιγμής παραγγελίες.

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στα εγκαίνει της πρώτης αντιπροσωπείας Mazda στην Ελλάδα…

Παρουσία του Πρέσβη της Ιαπωνίας

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, το παρών έδωσε ο Πρέσβης της Ιαπωνίας Yasuhiro Shimizu, ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Πανανικολάου, στελέχη της Mazda Europe, στελέχη του Ομίλου Συγγελίδη, δημοσιογράφοι και εκλεκτοί προσκεκλημένοι.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δούνε από κοντά όλη την γκάμα της ιαπωνικής φίρμας που ήταν στο ίδιο… χρώμα και να απολαύσουν τα δεκάδες πυροτεχνήματα που έπεσαν στον ουρανό κάνοντας τη νύχτα, μέρα.

Από δεξιά: Γιώργος Συγγελίδης, Κορίνα Βαλυράκη, Πολυχρόνης Συγγελίδης, Ναταλί Συγγελίδη, Γιάννης Συγγελίδης, Simon Strohmaier, David McGonigle, Berndt Leiderer, Μάνος Εμμανουήλ και Δημήτρης Καββούρης
Από δεξιά: Γιώργος Συγγελίδης, Γιώργος Παπανικολάου (Δήμαρχος Γλυφάδας) και Δημήτρης Καββούρης

πηγή: Βασίλης Σαρημπαλίδης / zougla.gr