Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο νυχτερινό κέντρο «ACRO» στο Γκάζι

Σώα τα τρία άτομα που ήταν στο κτίριο, μεταξύ αυτών άτομο με κινητικά προβλήματα

Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά, η οποία εκδηλώθηκε στο νυχτερινό κέντρο «ACRO» που βρίσκεται δίπλα από το κτήριο που στεγάζεται ο ραδιοφωνικός σταθμός «Αθήνα 9.84», στη συμβολή των οδών Πειραιώς και Ιεράς Οδού, στο Γκάζι.

Σύμφωνα με επικοινωνία που είχε το protothema.gr με την Πυροσβεστική, υπήρχαν τρία άτομα στο κτίριο, τα οποία δεν κινδύνεψαν, αυτή τη στιγμή έχουν εγκαταλείψει το χώρο και είναι καλά στην υγεία τους. Δύο άτομα ήταν στην ταράτσα του κτιρίου, ενώ το τρίτο είναι άτομο με κινητικά προβλήματα και βρίσκονταν στον πρώτο όροφο, από όπου δεν μπορούσε να κατέβει, καθώς υπήρχε διακοπή ρεύματος και δεν λειτουργούσε το ασανσέρ. Με τη βοήθεια των δυνάμεων της Πυροσβεστικής, όλοι έφυγαν από το χώρο χωρίς προβλήματα.

Η φωτιά εκδηλώθηκε στον εξωτερικό χώρο του κτιρίο, πάνω από τον δεύτερο όροφο και επιτόπου βρίσκονται δέκα οχήματα της πυροσβεστικής με 30 πυροσβέστες.

Ο πολυχώρος στεγάζει τα νυχτερινά κέντρα του επιχειρηματία Ηλία Μαροσούλη και έχει φιλοξενήσει τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής.

Πηγή : protothema.gr